Ung iværksætter vil hjælpe andre med at få succes

Martin Nordlund Madsen holder i dag foredrag hos Bank Nordik i Nuuk kl.17-18, hvor han vil lære andre, hvordan han selv kun investerede 1000 kr. i sin egen virksomhed og har haft stigende vækst lige siden. Foredraget holdes i samarbejde med Sermersooq Business Council.

Martin fra  »Malou Media« startede i slutningen af 2014 sin medie virksomhed, som han har drevet med stor succes lige siden. Han begyndte allerede som iværksætter da han var 19 år og har været selvstændig siden da.

Under sin ”rejse” som selvstændig har han lært en masse nemme redskaber, som er let tilgængelige for alle derude. Han er nu fast besluttet på at lære disse teknikker videre, der hjalp ham med at stable sin egen virksomhed på benene.

Baggrund

Martin blev som 19 årig uddannet i mediefag. Han har lavet film lige så længe han kan huske.

– Mit første film eventyr startede som 14 årig, hvor jeg blev partner med youtubes største gaming kanal og fik mange tusinde følgere på kort tid.

– Siden da har mine kompetencer udviklet sig en del, og Malou Media står nu for mange store landsdækkende kampagner, forklarer han.

Har du hørt om AjunngiLars?

– Det er mig selv og mine kollegaer der står bag den søde bjørn, der altid kommer galt af sted, fordi han glemmer sikkerhedsrådene til søs.

– Det har været et spændende samarbejde, og vi ser frem til at befolkningen får set hele dette års kampagne.

Vil gøre en forskel for andre

– Min mission er at hjælpe andre med at få succes, da det at give noget til andre, beriger mit eget liv på et dybere niveau. Jeg håber at være den inspiration for andre, jeg selv manglede da jeg startede.

– Det grønlandske iværksættermiljø er fantastisk, men vi er for bange for at dele ud af vores viden, i den tro at andre stjæler vores idéer. Ingen kan stjæle din passion, dit drive og din kreativitet. Idéen er en meget lille del af den samlede helhed, der gør et projekt succesfuldt.

– Der er så mange muligheder for at være iværksætter på Grønland, og jeg vil gøre mit bedste for at inspirere andre, og give mine medborgere redskaber til at realisere deres drømme.

Direktør er bare en titel

– Til dagligt er jeg direktør i rejseportalen »Guide to Greenland« og driver samtidig min medievirksomhed. På vores kontor er alle lige, og jeg går ind for sammenhold og en varierende arbejdsdag.

– Jeg sidder ofte på kontoret til kl.22.00, hvis vi har noget der skal være færdigt i morgen. Når dit job er din hobby er hver dag en leg, og den glæde ønsker jeg at give videre, siger Martin Madsen.

Håber vi ses

– Til dem der læser følgende og har en spirende idé i maven, eller allerede er i gang med deres projekt, håber jeg vi ses i aften. Alle er velkommen, for mig er det at være blogger også iværksætteri, da det i sig selv kan gøres til en levevej med de rigtige redskaber.

– Tag din ven med og få et skud inspiration samt en masse gode idéer, til hvordan du kan kickstarte dit projekt.