Fodbold på 6’eren, Canal 9 og Eurosport i uge 38

Spænding i toppen af La Liga og oprykkerbrag i Premier League

Efter en vaklende start, skal Real Madrid bruge alle tre point, når danske Riza Durmisi og Betis gæster Santiago Bernabéu.

I Premier League møder de to oprykkere Brighton og Newcastle hinanden på Falmer Stadium. Brighton har revanche til gode efter de tabte begge de indbyrdes opgør, da klubberne mødtes i Championship sidste år. Begge hold har brug for point for at holde nedrykningsstregen på sikker afstand. Kriseramte West Ham tager imod Tottenham i et London-derby, hvor begge klubber har brug for point på kontoen, mens Leicester hjemme på King Power Stadium tager imod Liverpool.

Fragtproblemer? Det bliver en hel del nemmere med elektronisk markedsføring

I den hjemlige Alka Superliga gæster Silkeborg Parken, hvor kriseramte FC København har desperat brug for de tre point, hvis ikke FC Nordsjælland skal stikke af i toppen af ligaen.

Det og meget mere, når Eurosports kanaler giver dig alt den bedste fodbold fra La Liga, Premier League, Alka Superligaen og meget mere.

Onsdag d. 20. september kl 21:55 på Eurosport 2
La Liga
Real Madrid – Betis
Direkte fra Santiago Bernabéu. Real Madrid gik ind til sæsonen som mesterskabsfavoritter, efter Zinedine Zidanes tropper vandt både La Liga og Champions League sidste år. Kongeklubben er dog kommet dårligt fra start, hvor pointtab mod Valencia og Levante har kostet dyrt. Efter en turbulent sommer, ser ærkerivalerne fra Barcelona stærkere ud end mange forventede. Real Madrid har derfor brug for alle tre point, når Betis kommer på besøg, så afstanden til førerholdene ikke vokser. Betis har fået en blandet start på sæsonen, og Riza Durmisi og co. vil kæmpe hårdt for at levere overraskelsen.

Kampen kommenteres af Peter Piil og Andreas Laudrup

Lørdag d. 23. september kl 13:00 på 6’eren
Premier League
West Ham – Tottenham
Direkte fra London Stadium. West Ham har fået en miserabel start på sæsonen. Lørdag kommer lokalrivalerne fra Tottenham på besøg, og det ligner på forhånd en højdramatisk kamp. West Ham er pisket til at jagte overraskelsen, så den traditionsrige klub ikke isoleres i bunden. Samtidig kæmper Tottenham med danske Christian Eriksen i en nøglerolle en hård kamp for at holde kontakten til ligatoppen. Tottenham går ind til kampen som favoritter, men West Ham har et godt tag på bysbørnene, som blev besejret 1-0 sidst de kom på besøg.

Kampen kommenteres af Morten Glinvad og Morten Bruun

Lørdag d. 23. september kl 17:00 på Canal 9
Alka Superligaen
FC København – Silkeborg
Direkte fra Parken. Presset på Ståle Solbakken og FCK-truppen er enormt efter en miserabel start på sæsonen. De sejrsvante københavnere har lignet en skygge af sig selv i indeværende sæson, og der er ikke plads til flere dumme pointtab, hvis troen på endnu et mesterskab skal bevares. Kun en sejr mod Peter Sørensens Silkeborg-mandskab er godkendt. Hårdt kæmpende Silkeborg ligger som forventet i den tunge del af tabellen, og for den midtjyske klub vil alt andet end et nederlag være en triumf.

Kampen kommenteres af Casper Høygård og Flemming Poulsen

Lørdag d. 23. september kl 17:30 på 6’eren
Premier League
Leicester – Liverpool
Direkte fra King Power Stadium. Leicester har efter en skuffende start brug for point på kontoen, når Jürgen Klopps Liverpool kommer på besøg. Efter sensationsmesterskabet, havde Kasper Schmeichel og holdkammeraterne det svært sidste sæson, hvor klubben for første gang spillede med i Champions League. I år er der ingen undskyldninger, og fansene forventer, at klubben er med i den bedste halvdel af tabellen. Gæsterne fra Liverpool kæmper om en plads i toppen, men the Reds har tabt sine seneste to opgør mod Leicester på King Power Stadium, og den stime skal brydes, hvis Liverpool skal holde kontakten til de øvrige tophold.

Kampen kommenteres af Niels Harrild og Mikkel Bischoff

Søndag d. 24. september kl 16:55 på 6’eren
Premier League
Brighton – Newcastle
Direkte fra Falmer Stadium. Der er dømt oprykkerbrag, når Rafael Benitez og Newcastle gæster Brighton søndag eftermiddag. For Brighton handler sæsonen udelukkende om én ting: overlevelse i Englands bedste række. Efter en hård start på sæsonen, er Brighton kommet bedre med, og med en hjemmesejr søndag kan nedrykningsfavoritten manifestere en godkendt sæsonstart. Hos traditionsrige Newcastle håber man på mere, end blot overlevelse. Truppen er stærk, og efter to nederlag i starten af sæsonen, er the Magpies ved at finde fodfæstet. Newcastle slog Brighton i begge indbyrdes opgør i Championship i sidste sæson, så Brighton har revanche til gode.