Norwegian og easyJet indgår samarbejde

Norwegian og det britiske flyselskab easyJet har indgået et samarbejde, som indebærer, at Norwegians langdistanceruter vil være til salg på easyJets nye bookingplatform ”Worldwide by easyJet”. Den nye tjeneste gør det muligt for easyJets kunder at bestille videreforbindelser til Norwegians langdistancenetværk i én og samme transaktion.

EasyJet er Europas næststørste lavprisselskab med over 800 kortdistanceruter i 31 lande. Selskabet lancerede en ny bookingplatform i dag, ”Worldwide by easyJet”, som giver passagerer mulighed for at kombinere en easyJet-flyvning med langdistanceruter fra andre flyselskaber inklusive Norwegians stadig voksende langdistancenetværk til USA, Asien og Sydamerika.

Se og forudbestil den nye iPhone her

”Worldwide by easyJet” vil i første omgang være tilgængelig på ruter fra London Gatwick, men planen er, at muligheden også skal være tilgængelig fra andre store lufthavne i Europa i nærmeste fremtid. I dag tilbyder Norwegian 13 langdistanceruter fra Gatwick – 11 til USA samt til Singapore og Buenos Aires.

”Vi ønsker at give alle muligheden for at flyve. Derfor er det en glæde at indgå et sådant samarbejde med easyJet. Mange af Norwegians passagerer har videreforbindelser til vores langdistanceruter og et initiativ som ”Worldwide by easyJet” giver rejsende endnu flere valgmuligheder til konkurrencedygtige priser”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

”Mere end 1,2 millioner easyJet-kunder har videreforbindelse fra London Gatwick, så efterspørgslen efter en tjeneste, som gør processen enklere for passagerer er stor. ”Worldwide by easyJet” betyder, at vi kan få adgang til en ny, stor kundegruppe, og flyselskaberne, som vi har indgået et samarbejde med, har varierede og globale netværk. Den nye tjeneste tilbydes på ruter fra London Gatwick, men vi ser også på muligheden for at udvide til andre europæiske lufthavne i nærmeste fremtid”, siger easyJets koncernchef Carolyn McCall.