Læserbrev: Fjern Grønlands biskop

Porto Qisuk, FOTO: Facebook

Regeringschef Kim Kielsen og Parlament Formand Lars Emil Johansen
Biskop Sofie Petersen har strukturelle afvigelser
Samfundet stabilitet og strukturer er konstruereret af vigtige søjler. Det er fornuft, forståelse for samfundet sammenhængskraft og ikke mindst tillid til hinanden. Mennesket natur bygger på af sociale strukturer og konstruktioner som giver os tryghed i det daglige liv: Såsom at omgås hinanden med respektfuldhed og god omgangstone. Disse fundamentale funktioner bliver skadet når nogle systemer og magt personer begynder at miste orienteringsevnen og
dermed begynder at afvige fra menneskelige fundamentale strukturer.
Mennesket væsen og fornuft bygger på at have tryghed og tillid. Vores menneskelige natur bliver utryg når nogle begynder at pille ved vores naturlige søjler.
Grønlands biskop er i færd med at skade vores sammenhængskraft og vigtige socialstrukturer som har fundamentale betydning for vores eksistens.
Folk er begyndt at føle sig utrygge og begynder at udsende nogle symptomer såsom: Frygt og underdanighed.
Fjern biskoppen
Jeg appellerer til de politiske ledere at fjerne biskoppen så hurtigst som muligt. Hun har mistet nogle vigtige fundamentale søjler som har vitale betydning for mennesket sammenhængskraft. Biskoppen er i færd med at skade vores fundament: Tillid og respekt for hinanden.

Med kærlighed
Pórto Qisuk

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...