???Politikerne vil ikke give dig billigere telefoni, men teknologien har for alvor overhalet et forældet monopol

En DUALsim mobil har plads til 2 simkort. F.eks dit nuværende samt et kort til mobildata - Du kan derved spare op til 93,75% på mobildata i Grønland. Alternativt kan du have 2 forskellige mobilnumre i samme mobil

Et flertal af politikerne i Inatsisartut vil bevare monopolet på mobiltelefoni, trods anbefalinger af det modsatte (se rapporten i bunden af denne artikel) og på trods af at TELE-POST trods lavere priser har støre overskud

MEN med en DUALsim mobil kan du få meget mere for de samme penge på mobilnettet i Grønland – Der er helt op til 93,75% at spare pr. MB. mobildata, med sim-kort fra samme selskab. Den typiske forbruger har stigende forbrug af mobildata og måske endda faldende forbrug af taletid og sms, og alt tyder på at det vil fortsætte sådan. derfor bliver det mere og mere interessant at få adgang til billig mobildata og der er den teknologiske udvikling sådan indrettet, at ikke engang politikere eller mere eller mindre neutrale “eksperter” kan forhindre dig som forbruger at spare penge, eller i det mindste få mere for dine penge.

Hvis du f.eks sparer 400,- om måneden har du 4.800 ekstra om året til at rejse for, købe ny mobil, eller noget helt 3.

Se flere DUALsim mobiler her 

OnePlus 5T og  Samsung Galaxy Note 8 Dualsim , er begge eksempler på DUAL-sim mobiler hvor du f.eks kan:

  • Tale og sms på et kort og billig mobildata på et andet, og spar op til 93,75% pr. MB mobildata
  • 2 mobilnumre i samme mobil
  • Skal du til udlandet? Tag dit grønlandske nummer med på ferie og sæt et lokalt kort i samtidig, og undgå roaming på data

OnePlus 5T har bl.a.:

  • DUALsim – Spar op til 93.75% på mobildata i Grønland – Forudbestil uforpligtende på oneplus5t@kamikposten.gl
  • Ansigtsgenkendelse der låser telefonen op på under 0,2 sekunder
  • 6,01″ OLED skærm i det nye 18:9 format
  • Hurtig opladning – Dash Charge – 1 hel dags strøm på ½ time

Få det hele med OnePlus 5T
Under sloganet ’Never Settle’ ruller OnePlus den nye 5T model ud i helt nyt design med Full Optic AMOLED skærm i 18:9 skærm, som går helt ud til kanten. For at få plads til den nye store skærm er fingeraftrykslæseren rykket om bag på telefonen og placeret, så den passer perfekt med grebet om telefonen.

Som noget helt nyt kommer OnePlus 5T med ansigtsgenkendelse, som på under 0,2 sekunder låser telefonen op. Den bruger over 100 punkter i ansigtet for at låse telefonen op og er en af de hurtigste og sikreste metoder på markedet. Derudover kommer telefonen med Dash Charge, som på en halv time giver strøm til en dags brug, dual kamera, op til 8GB RAM og 128 GB hukommelse samt Snapdragon 835 processor.

Model OnePlus 5T
Platform OxygenOS baseret på Android™ Nougat 7.1.1
Skærm 6.01” AMOLED Skærm
Processor Qualcomm Snapdragon 835 Octa-core op til 2.45 GHz
Hukommelse 64GB eller 128GB
RAM 6GB eller 8GB
Netværk 4G
Hovedkamera 16MP + 20MP
Frontkamera 16MP
Fingeraftrykslæser Ja – Bag
Størrelse 156.1 mm x 75 mm 7.3 mm
Dual sim Ja – simkort 1: 4G simkort 2: 3G
Vægt 162g
Batteri 3.300 mAh
Hurtig opladning? Dash Charge – 1 hel dags strøm på ½ time
Ladestik USB-C
Simkort Nano

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »