Læserkommentar – Dejligt med en reaktion fra kommunen på trafikforholdene her i Syd…. MEN!…

Jeg mangler dog væsentlige faktorer i hele vurderingen af servicekontrakterne og trafikforholdene.

Der bør udarbejdes følgende:

1)      En opgørelse over gennemførelsesfrekvenserne af de officielle ruter med skibe og helikopter/fly.

2)      En oversigt over alle de tabte arbejdstimer, som de mange forsinkelser og aflysninger medfører for brugerne; og som påfører private, erhvervslivet og det offentlige store ekstraudgifter.

3)      Hvad bruges der til ”ufrivillige” overnatninger på grund af forsinkelser mellem Diskoline og Air Greenland til kunder med bopælsattest?

4)      Hvad har det kostet at indløse billetter, der er gået tabt på grund af forsinkelser mellem Diskoline og Air Greenland til kunder med bopælsattest

5)      Hvor mange kunder uden bopælsattest har selv måtte betale nye billetter og hotelophold på grund af forsinkelser mellem Diskoline og Air Greenland.

Det vil være nødvendigt med sådanne opgørelser for at kunne give et retvisende vurdering af de trafikale forhold. (Gerne for hele Grønland).

Hvis der allerede finde et sådant statistisk materiale bør det offentliggøres, så vi alle kan få et bedre indtryk af forholdene.

God weekend til jer alle.

Inussiarnersumik inuullluaqqusillunga

Med venlig hilsen

Niels Taekker Jepsen

 

Kiista P. Isaksen: Kujataani innuttaasut assigiinngisinneqarnerat akuersaarneqarsinnaanngilaq! ? Forskelsbehandling af borgere Sydgrønland er ikke acceptabelt!

 

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...