??? Aftenens Podcast: Den Korte Radioavis/Weekendavis eller hvad det nu er

Danskerne er dødtrætte af overfladiske, hurtige discount nyheder. De vil have dybde og længde. Jo dybere, jo bedre. Den journalistiske nyheds-trawler Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og hendes nyhedsredaktør Rasmus Bruun sejler mod nyhedsstrømmen og støvsuger havbunden for de dybeste nyheder.Godt nytår kan man vel sige, når man skal sende ’Den Korte Weekendavis’ for første gang. Zissel har haft en god ferie, hun har både set The Crown og The Square, Rasmus har ikke set noget, for Bodls søster er flyttet til Jylland. Kirsten føler sig ydmyget og så har hun haft streptokokker i ferien og det er jo ikke særlig sjovt at måtte sige godt nytår til sig selv. Og så kommer Mikael Berthelsen forbi, for der har vist været en misforståelse – der skal ikke længere sendes live. Til gengæld kommer Vibeke Hartkorn forbi med en solid omgang coaching i rygsækken.


Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...