Nyt fra Kongehuset – Danmarks femte Julemærkehjem blev i dag officielt åbnet af H.K.H. Kronprinsessen.

Den kongelige familie fotograferet på HM Dronningens fødselsdag. DKH Kronprinsesse Marry, Kronprins Frederik, Prins Joakim, Prinsesse Marie. Siddende HM Dronning Margrethe og HKH Prins Henrik. Foto: Steen Brogaard ©

Danmarks femte Julemærkehjem blev i dag officielt åbnet af H.K.H. Kronprinsessen.

Julemærkehjemmet Liljeborg, der ligger ned til Roskilde Fjord, tilbyder børn i alderen 7-14 år et ophold med fokus på trivsel og udviklingsmuligheder. Kronprinsessen fik en rundvisning på det nye Julemærkehjem og hilste på hjemmets nuværende beboere.

Kronprinsessen er protektor for Julemærkefonden, der siden 1904 har udgivet og solgt det danske julemærke. Hvert år hjælper fonden børn til et gladere liv via et ophold på et af fondens nu fem julemærkehjem.

Til stede var også H.E. Greve Ingolf af Rosenborg og Grevinde Sussie af Rosenborg.

Se flere billeder fra dagens arrangement: http://kongehuset.dk/…/hkh-kronprinsessen-deltog-i-aabning-…

Video: Kongehuset ©

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...