SPÆNDENDE NYT??????D-Link præsenterer den næste generation af smart home-løsninger på CES 2018

COVR-2202

Der er spændende nyheder i vente, når den ledende netværksproducent D-Link i disse dage lancerer de seneste skud på stammen inden for Wi-Fi-løsninger og smart home-produkter, der kan integreres med Amazon Alexa og Google Home.

D-Link løfter sløret for en udvidet portefølje af trådløse netværksprodukter og smart home-løsninger på messen Consumer Electronics Show 2018, der lige nu løber af stablen i Las Vegas. Her lancerer D-Link blandt andet en ny mydlink-app til både Android og iOS-enheder, som kan integreres med Google Homes og Amazon Alexas systemer. Den nye integrationsmulighed betyder, at de nyeste kameraer fra D-Link kan gemme optagelser direkte i skyen.

???????Følg CES® i Las Vegas (opdateres automatisk)

To nye produkter ser dagens lys inden for D-Links Covr-serie af såkaldte Whole Home Wi-Fi-løsninger. AC2200 Tri-Band-systemet (COVR-2202) og AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi-systemet (COVR-C1203) fjerner både de døde zoner uden Wi-Fi, samtidig med at de opfylder det moderne intelligente hjems krav om stabilt og lynhurtigt internet.

Smart home bliver mere tilgængeligt end nogensinde før

En ny serie af intelligente stikdåser, bl.a. DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug og DSP-W245 Wi-Fi Power Strip, er kompatible med andre smart home-systemer og gør det nemt at kontrollere alle hjemmets og arbejdspladsens enheder direkte i app’en.

“Det skal være nemt for forbrugerne at få stabilt trådløst netværk, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores udvidede Covr-serie giver dem lige præcis det, direkte fra æsken og uden behov for komplicerede installationer. Men det handler ikke kun om at løse problemerne her og nu, men om at levere løsninger, der kan tilpasses fremtidens smart home-behov – både i forhold til dækning og sikkerhed,” siger Kevin Wen, europæisk chef for D-Link.

Se alle Kamikposten.gl’s artikler om  SmartPhones, Gadgets & Cars ???? inkl. CES® her

“I løbet af de sidste par år er forbrugerne blevet mere og mere fortrolige med at bruge smart home-enheder gennem platforme som Amazon Alexa og Google Home, og vi forventer, at den udvikling fortsætter. Målet med den nye mydlink-app er derfor både at gøre de mange smart home-løsninger endnu mere tilgængelige, samtidig med at det bliver lettere for forbrugeren at bevare overblikket, fordi det hele kan kontrolleres i ét enkelt interface.”

Fremtidens router skal understøtte Virtual Reality

D-Link lancerer også en række avancerede Wi-Fi-routere, som er skabt i samarbejde med McAfee og Intel, og som understøtter den seneste 802.11AX-standard. De nye routere, der dog ikke vil være tilgængelige på alle markeder, er udviklede til at forebygge, identificere og bekæmpe cybertrusler, så det bliver endnu lettere for forbrugerne at sikre hjemmet med smart home-enheder. Den næste generation af 802.11AX-routeren er desuden designet, så dens ekstremt høje ydeevne kan anvendes til blandt andet gaming, streaming og VR. De nye routere giver dermed et indblik i fremtidens Wi-Fi-løsninger.

Ny generation af Whole Home Wi-Fi giver ekstraordinær dækning i selv de største hjem

D-Link udvider nu sin Covr Whole Home Wi-Fi-serie med helt nye produkter. AC2200 Tri-Band Wi-Fi-systemet (COVR-2202) og AC1200 Dual-Band Whole Home Wi-Fi-systemet (2-pak COVR-C1202 eller 3-pak COVR-C1203) fjerner både de døde zoner uden Wi-Fi, samtidig med at de opfylder det moderne intelligente hjems krav om stabilt og lynhurtigt internet.

Covr Whole Home Wi-Fi-systemerne arbejder sammen med din nuværende router om at skabe stabilt Wi-Fi i alle afkroge af hjemmet, og de har den nødvendige ydeevne til at understøtte mange forbundne enheder på én gang.

Med MU-MIMO-teknologi, der sikrer forøget og mere effektiv throughput, fjerner de tre AC1200 Dual-Band Covr-punkter i COVR-C1203 (to i COVR-C1202) de irriterende døde zoner uden Wi-Fi. På den måde skaber de en samlet zone af lynhurtigt og stabilt Wi-Fi i hjem på op til 465 m2. De nye Covr-systemer er altså perfekte til dem, der kører krævende og tunge programmer eksempelvis i forbindelse med gaming og streaming – og som ikke vil gå på kompromis med ydeevnen, uanset hvor i hjemmet, de befinder sig.

For dem, der har brug for 100 procent dækning i større hjem, er COVR-2202 perfekt. Systemet består af to AC2200 Tri-Band Covr-punkter med særlig stor ydeevne (to 5 GHz-bånd og et 2.4 GHz med en hastighed på op til hhv. 866 Mbps og 400 Mbps), der fjerner alle døde zoner og giver lynhurtig Wi-Fi i hjem på op til 550 m2.

D-Link har udstyret alle produkterne med intelligent roamingteknologi, som sikrer, at forbindelsen aldrig bliver afbrudt. Intelligent roaming analyserer hele tiden den trådløse signalstyrke og kobler automatisk dine enheder på det Covr-punkt, der har det stærkeste Wi-Fi-signal.

For dem, der foretrækker en kabelforbindelse til specialiserede enheder, såsom netværkstilsluttede datalagre (NAS), smart-tv eller spillekonsoller, giver to Gigabit Ethernet-porte per Covr-enhed solid og pålidelig kabelydelse.

Den simple ’plug and play’-opsætning gennem enten mydlink Wi-Fi-app’en eller via browseren betyder, at du hverken behøver at have styr på gigahertz eller megabytes for at få glæde af stabilt og pålideligt Wi-Fi i hele dit hjem.

Med Covr-systemerne får du:

 • Intelligent roaming – somautomatisk kobler dig på det stærkeste Wi-Fi-signal, når du bevæger dig fra rum til rum, så du ikke behøver at koble af og på.
 • MU-MIMO teknologi – skaber et kraftfuldt, hurtigt og effektivt Wi-Fi-netværk, som kan håndtere mange forbundne enheder på én gang.
 • Intelligent styring – Intelligent Wi-Fi, der automatisk placerer trådløse enheder på det optimale trådløse bånd.
 • Mulighed for at udvide netværket – Covr er en skalerbar løsning. Hvis du mangler dækning, tilføjer du bare et ekstra Covr-punkt.
 • Simpel ’plug and play’-setup – Konfigurér dit netværk ved hjælp af den gratis D-Link Wi-Fi-app eller den brugervenlige browserløsning.
 • Lynhurtig kabelforbindelse – To Gigabit Ethernet LAN-porte per enhed giver dig ekstremt hurtig kabelforbindelse for specialiserede enheder.
D-Link Covr-C1203

Nu kan du styre kamera og strømstik med stemmen

 

DCS-8100LH

D-Link offentliggør, at en række produkter i slutningen af måneden vil være kompatible med Google Assistant. Det drejer sig om:

 • mydlink DCS-8000LH HD Mini Wi-Fi kamera
 • DCS-8100LH HD Wi-Fi kamera
 • DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug
 • DSP-W245 mydlink Wi-Fi Power Strip

Det betyder blandt andet, at dine kameraer kan kobles til Chromecast, så du kan få vist de levende billeder på dit tv, ligesom du kan tænde og slukke for din mydlink Wi-Fi Smart Plug og Wi-Fi Power Strip gennem Google Assistant.

”Med D-Links nye produktintegration med Google Assistant har du mulighed for at styre dit mydlink-kamera og intelligente strømstik alene med din stemme,” siger Kevin Wen, direktør for D-Link i Europa, og fortsætter: ”Vi har planer om at udvide sortimentet af Google Assistant-kompatible produkter, så vi kan gøre det endnu lettere for forbrugerne at automatisere deres smart homes.”

For at konfigurere enhederne skal du blot gå ind i indstillingsmenuen i din Google Home-app eller Google Assistant på din telefon. Her skal du vælge Home Control og følge instruktionerne – så er din mydlink-konto koblet til Google Assistant.

Nye intelligente strømstik fra D-Link understøtter de mest populære smart home-platforme

DSP-W245 Power Strip

D-Link lancerer nu de nyeste skud på stammen inden for smart home-teknologi: DSP-W115 Smart PlugDSP-W245 Power Strip og den nye mydlink-app, som gør det muligt at automatisere hjemmet og integrere D-Links produkter med Amazon Alexa og Google Assistant.

Med D-Links nye DSP-W115 Smart Plug og DSP-W245 Power Strip er det nemmere end nogensinde før at skabe et forbundet hjem, hvor elektriske apparater som lamper, tv og overvågningskameraer kan styres via mobilen, uanset hvor i verden, du befinder dig.

Integrationen med Amazon Alexa og Google Assistant betyder nemlig, at alt i hjemmet kan styres med stemmen ved hjælp af de intelligente højtalere fra blandt andre Amazon Echo og Google Home. Samtidig gør IFTTT-integration og automatisering med mydlink-kameraerne hjemmet mere komfortabelt, bekvemt og effektivt.

Få statistikker over dit forbrug 

Med den opdaterede brugerflade er mydlink-appen nemmere at bruge end nogensinde før, og app’ens mange genveje gør det let at få adgang til de ønskede enheder. Samtidig gør ”one tap”-funktionen det muligt at styre flere enheder, alarmer og automatiseringer med blot et enkelt tryk på smartphonen.

“I løbet af de sidste par år er forbrugerne blevet mere og mere fortrolige med at bruge smart home-enheder gennem platforme som Amazon Alexa og Google Home, og vi forventer, at den udvikling fortsætter,” siger Kevin Wen, D-Links europæiske chef. ”Målet med den nye mydlink-app er derfor både at gøre de mange smart home-løsninger endnu mere tilgængelige, samtidig med at det bliver lettere for forbrugeren at bevare overblikket, fordi det hele kan kontrolleres i ét enkelt interface.”

Den intelligente stikdåse DSP-W245 gør det muligt at overvåge og styre strømforbruget hos tilkoblede enheder, ligesom den kan tilføre ekstra strøm og beskytte mod overophedning. Ved hjælp af mydlink-app’en får du både adgang til detaljerede statistikker over dit strømforbrug og notifikationer, når en enhed automatisk tændes og slukkes, når din valgte forbrugsgrænse for strøm er nået, eller hvis en enhed er blevet slukket på grund af overophedning.

Teknologiens features i korte træk:

 • Tænd og sluk elektriske apparater ved hjælp af din smartphone eller tablet – hvor end du befinder dig.
 • Tidsindstil apparater som lamper eller radiatorer til at tænde eller slukke på et givent tidspunkt.
 • Automatisér dit intelligente hjem ved hjælp af mydlink-app’ens integration med IFTTT.
 • Stemmestyring ved hjælp af Amazon Echo og Google Assistants intelligente højtalere.
 • Push-notifikationer, når dine apparater tændes eller slukkes.
 • Tilslutning til hjemmets eksisterende Wi-Fi.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...