Tilbud: Søger du en ny medarbejder? Brug KamikPosten.gl – Vores introduktionspriser er hidtil usete

OBS OBS OBS! Nu er jobannoncer GRATIS!

KamikPosten.gl ønsker at støtte et dynamisk arbejdsmarked i Grønland – Derfor er jobannoncer og jobansøgninger GRATIS

Det er nemmest at finde din nye medarbejder der hvor hun/han færdes i forvejen – nemlig online.

KamikPosten.gl kan ikke prale af at en stillingsannonce koster hverken 4,700, 14,114 eller sågar 28.889 – Det er ganske enkelt uansvarligt – til gengæld koster den 199,- ! Alternativt 999,- for en viksomhed for ubegrænsede forskellige stillingsopslag pr. måned pr. virksomhed, kommune osv..

LÆS OGSÅ  §37: Suli.gl: Selvstyret bruger 900.000 årligt på egen jobportal OG 3.4 mio. til jobopslag. Ringe kommunal tilslutning

Det er ikke ret mange mennesker der køber aviser længere, så hvorfor bruge tusindvis af kroner på en trykt annonce?

Her på siden går vi ind for et fleksibelt arbejdsmarked, og annonceringen skal ikke være en økonomisk barriere for at finde den rigtige kandidat, det behøver ikke være dyrt at annoncere online.

Vi tilbyder forskellige ting:

  • Job annonce på KamikPosten.gl & opslag på Facebook for KUN 199,- (du bestemmer selv hvor lang perioden skal være) og offentliggøres på præcist det aftalte tidspunkt.
  • Ubegrænsede antal opslag pr. måned. Søger din virksomhed traditionelt mange medarbejdere hver måned kan man opslå ubegrænset antal Job annoncer på KamikPosten.gl & opslag på Facebook for KUN 999,- pr. måned.
  • Artikel Links – I tillæg til ovenstående kan man tilkøbe garanti for f.eks.  25.000 visninger af link samt logo og jobtitel for kun 2.000,-
  • Facebook Markedsføring Ønsker du yderligere markedsføring på Facebook? Daglig markedsføring, på vores Facebook side, f.eks. 2 uger for kun 1.000,-
  • Har du andre behov vedr. online job-annoncering? – så kontakt os venligst, så skræddersyr vi et produkt til din virksomhed.
  • Ovenstående priser er betinget af at din virksomhed leverer alt tekst, billeder og logo. Skulle I have behov for hjælp til tekst, logo, eller andet så kontakt venligst på annoncer@KamikPosten.gl eller her.

Ud over Job annoncer har vi naturligvis også mulighed for “traditionel” online annoncering, og meget mere – læs mere her – det er ikke blot effektivt og billigt – det er også miljøvenligt.

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 260.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »