???Aftenens Podcast: Nyt om eftersøgt drabsmand. Svindleren Mads Andersen. Politiker taget for narkokørsel

Nordsjællands Politi kunne i denne uge offentliggøre nye oplysninger om en eftersøgt drabsmand, der har været jagtet i over fem år. Vi får besøg af politiinspektør Lau Thygesen for at høre om sagen. Vi taler også med journalist Morten Narvedsen, der i over et halvt år har fortalt om bedrageren Mads Andersen i podcasten ‘Man Kan Aldrig Vide’. I denne uge mødte han for første gang, da Mads Andersen blev dømt i Københavns Byret. Og så vender vi selvfølgelig ugens historie om folketingspolitikeren, der blev taget for narkokørsel.

Udsendelsen er redigeret af hensyn til anonymisering af en kilde, som medvirker i podcasten Man kan aldrig vide.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...