??Kom til forpremiere med to Oscar-vindere

Se filmen ”Vores Livs Ferie” før alle andre i Ishøj Bio den 26. februar for kun 140 kr. inkl. en burger med drikkevarer. Medlemmer af Biografklub Danmark kan købe billet for 85 kr. pr. person

Dramaet ”Vores livs ferie” (The Leisure Seeker) handler om John og Ella Robina, som har været sammen i 50 år. Ella har kræft, men har valgt at stoppe sin behandling, imens John lider af Alzheimer. Som et sidste eventyr i livet begiver de sig sammen ud på en rejse.

De kører i en gammel autocamper ud på Route 1 mod Hemingways hus i Key West. Det bliver en tur fuld af sjove oplevelser og eftertænksomme stunder om fortid og fremtid. Det er nu, at Ella og John har chancen for at mindes et ægteskab drevet af passion og hengivenhed, men også af hemmeligheder og overraskende afsløringer lige til det sidste.

En moden roadmovie

Oplev de to Oscar-vindere Helen Mirren og Donald Sutherland i en forrygende og moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke.

Filmen er baseret på romanen ved samme navn af Michael Zadoorian og er instrueret af italienske Paolo Virzi. Filmen vil blive introduceret af Jonas Winding fra Ishøj Bibliotek, som blandt andet vil give et par kloge ord med på vejen om Hemingway.

Spis burger før filmen

Fra kl. 19 kan du nyde en burger (der vil også være vegetarburgere) og et glas øl/vin/vand, og kl. 19.30 starter filmen. Køb billet senest dagen før på www.ishojbio.dk eller i biografens billetsalg.

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...