??Ny app: Sid på forreste række derhjemme til New York Fashion Week med Badgley Mischka

Appen illustreret i Apple App Store

Modehuset Badgley Mischka er klar med en ny app, der lader dig få en smagsprøve på deres kommende efterårskollektion. Det sker under New York Fashion Week, hvor du får et eksklusivt view under showet og mulighed for at give designerne feedback. Den nye iOS-app Badgley Mischka Runway bygger på SAP-teknologi og tilbyder en unik mulighed for at opleve modeshowet under Fashion Week – uanset om du er til stede i New York eller sidder hjemme i sofaen.

Appen præsenteres d. 13. februar i forbindelse med modehusets kommende AW18-kollektion. Teknologien giver brugerne mulighed for at vurdere kollektionen og oven i købet give direkte feedback, som Badgley Mischka vil tage med i arbejdet med fremtidige kollektioner.

”Det går hurtigt i modebranchen – ikke bare under Fashion Week, men hele året rundt. Gennem vores samarbejde med SAP kan vi få værdifuld information fra brancheeksperter og forbrugere, som vi kan gøre brug af, inden vores kollektioner kommer på markedet,” siger Mark Badgley fra Badgley Mischka.

Badgley Mischka Runway kan downloades gratis via Apple App Store. Den er udviklet med hjælp fra SAP Cloud Platform SDK til IOS, som er kreeret af Apple og SAP. Appen anvender interaktiv machine learning-teknologi SAP Fiori og SAP Lenardo.

Badgley Mischka tilbyder en bred vifte af produkter i kategorier som aftenbeklædning, sportstøj, kostumer, kjoler, overtøj, bryllupstøj, badetøj, sko, håndtasker, briller, ure og smykker.

Mere information om Badgley Mischka findes på www.badgleymischka.com.

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...