???Land Rover Explorer – Spar op til 93.75% på mobildata i Grønland med denne mobil

Land Rover lancerer nu den ultimative outdoor telefon. Inspireret af Land Rover Discovery er det telefonen, der kan tages med alle steder, og kan tåle alt.

Den nye Land Rover Explore mobiltelefon er telefonens svar på en Land Rover Discovery. En bil, der kan tage dig steder, du ikke troede muligt, og som kan tåler mere end forventet. Præcis sådan en telefon er den nye Land Rover Explore.

Den er udviklet i samarbejde med Bullit Group og afsløres første gang på Mobile World Congress i Barcelona til april.

Telefonen, der ganske som alle Land Rover produkter, kan bruges i både by og natur, men det er der hvor andre mobiltelefoner gir tabt, at Land Rover Explore for alvor kommer til sin ret.

Se mere her: DUALsim – Spar op til 93.75% på mobildata i Grønland??

Har du spørgsmål vedr. DUALsim så kontakt os endelig

Den er udstyret med et 4000mAh batteri, der tillader en fuld dags vandring, cykling eller på ski med skærmen og GPS tændt på den 5 tommer store skærm. Har man brug for to dages fuld funktionalitet uden at gå tør for strøm kan batterikapaciteten blive fordoblet ved hjælp af en såkaldt Adventure Pack

Land Rover Explore holder til at falde 1.8 meter ned på Jorden, den overlever en halv time under en meter vand, DUALsim og den forbedrede GPS antenne forbedre signalet, så der er kontakt selv i øde egne, skærmen betjenes selv om den er våd, eller om man har handsker på når man betjener den, og telefonen tåler både ekstrem kulde og ekstrem varme, fugtighed og heftige vibrationer.

Android telefonen har et specielt outdoor betjeningspanel som giver øjeblikkelig adgang til vejrinformationer og alle andre relevante data

Joe Sinclair, Director of Branded Goods and Licensing, Jaguar Land Rover, siger: “Dette er en smartphone vi alle gerne vil eje. Det er den perfekte kombination af design og funktionalitet, og bærer Land Rover DNA som tillader kunderne at nyde outdoor livet, med bevidstheden om, at de kan gå endnu videre”.

Telefonen fås med en lang række ekstra features – blandt andet et så den kan monteres på en cykel, hvis man eksempelvis bruger den til MTB

Land Rover Explore koster €649/£599 og det er muligt at bestille den fra den 26. april 2018 via www.landroverexplore.com

Fakta om Land Rover Explore

 • Stort batteri (4000mAh) plus add-on batteri pakke
 • Støv og vand resistent
 • Drop-proof op til 1.8 meter
 • Detaljeret off-road topographical mapping muligheder fra ViewRanger med Augmented Reality Skyline feature
  • In-box premium off-road mapping voucher, giver mulighed for at vælge landespecifikke topografiske kort.
 • Android Nougat OS, with scheduled upgrade to Oreo
 • 4GB RAM og 64GB ROM
 • Deca-core 2.6GHz 64 bit MTK Helio X27 chipset med dual SIM functionality
 • 16MP rear camera, 8MP front camera, 4x digital zoom
 • Lys 5 tommer HD skærm, Corning Gorilla Glass 5 beskyttet, optimeret til udendørs brug
  • Skærmen kan betjenes selv med handsker eller våde fingre
  • Night red filter mode bevarer den naturlige vision om natten

Jaguar Land Rover is the UK’s largest automotive manufacturer, built around two iconic British car brands: Land Rover, the world’s leading manufacturer of premium all-wheel-drive vehicles; and Jaguar, one of the world’s premier luxury sports saloon and sports car marques.

We employ almost 42,000 people globally and support around 240,000 more through our dealerships, suppliers and local businesses. Manufacturing is centred in the UK, with additional plants in China, Brazil, India and Slovakia.

At Jaguar Land Rover, we are driven by a desire to deliver class-leading vehicles, which will provide experiences our customers will love, for life. Our products are in demand around the globe. In 2016 Jaguar Land Rover sold more than 583,000 vehicles in 136 countries, with more than 80 per cent of our vehicles produced in the UK being sold abroad.

Our innovation is continuous: we will spend more than £4 billion in the coming year on new product creation and capital expenditure.

From 2020 all new Jaguar Land Rover vehicles will be electrified, giving our customers even more choice. We will introduce a portfolio of electrified products across our model range, embracing fully electric, plug-in hybrid and mild hybrid vehicles as well as continuing to offer ultra-clean petrol and diesel engines.

 

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...