??⚓RAL’s bookingsystem lukket fra i morgen kl. 14 til onsdag morgen

Foto: RAL.gl

Asasagut sullitat,

Marlunngorneq marsip 13-iat 2018 Kalaallit Nunaanni nalunaaqutaq 14.00 Royal Arctic Linemi systemimi nutarterisoqassaaq, taamaattumillu tamatuma nalaani inniminniissut atorneqarsinnaanani, taamaattumik nassiussalerivinni aallertoqarnerani tunniussisoqarneranilu utaqqinartoqartarsinnaavoq.

Naatsorsuutigaarput pingasunngorneq marsip 14-ia 2018-ip ullaakkuani pissutsit nalinginnaasumut uteqqikkumaartut.

Taamaattoqarnerani ajornartorsiutaasinnaasut tamaasa ajuusaarutigaagut.

Inussiarnersumik Inuulluaqqusilluta
Royal Arctic Line

Tirsdag den 13. marts 2018 kl. 14:00 grønlandsk tid vil Royal Arctic Line, grundet en systemopdatering, ikke kunne tilgå sit bookingsystem, og der vil derfor kunne forekomme ventetid i forbindelse med ind- og udlevering af gods.

Vi forventer at være oppe at køre igen onsdag morgen den 14. marts 2018.

Vi beklager de gener dette måtte medføre.

Med venlig hilsen
Royal Arctic Line