?????Forsvaret: med flyvemaskine paa Grønland 1937 + Togt til Grønland 1966


??Stumfilm om et besøg på Grønland. Ved afrejse fra København lastes skibet SS GUSTAV HOLM med forsyninger og fly. Et HEINKEL H.E.8 (H.M.II). Skibet er tre uger undervejs over havet til Godthåb. Optagelser af indfødte grønlændere og natur samt luftfotografering i området. Flyet har motorhavari og må transpores med GUSTAV HOLM til Island. Skibet følges og man ser det bryder gennem ismasserne på vej til Angmarsalik. En nysgerrig isbjørn dukker op. Ligger til ved Ivigtut kryolitbrud. De sejler hjem med H. M. S. INGOLF. Filmet af piloten Jørgen Münter!

Stumfilm i farver fra et af Søværnets skibe, der er på togt på Grønland. Vi ser også Danmarks statsminiter Jens Otto Krag og hans kone Helle Virkner, der er på besøg på Grønland.? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...