??Energistyrelsen lancerer ny publikation om det internationale energisamarbejde


??Energistyrelsen udgiver den engelsksprogede publikation ’Danish Energy Partnership Programme’ om Danmarks globale energisamarbejde. Publikationen fortæller om den redskabskasse, som Danmark gør brug af i udlandet, og den viser potentialet og resultaterne ved de eksisterende aftaler.

Danmarks samarbejde på energiområdet omfatter 12 lande, der dækker hele 53 pct. af jordens befolkning og omkring 60 pct. af de globale udledninger af drivhusgasser. Der er dermed et betydeligt potentiale for at fremme grøn teknologi og omstilling internationalt gennem myndighedssamarbejdet, ligesom der er et stort potentiale for at fremme den danske eksport af energiteknologi og serviceydelser til de lande, som Danmark samarbejder med.

Danmark energisamarbejde med de 12 lande – Kina, Indien, Vietnam, Indonesien, Sydafrika, Etiopien samt USA, Mexico, Tyskland, England, Tyrkiet og Ukraine – sigter mod at imødekomme Paris-aftalens ambitioner om at holde den globale temperaturstigning på under 2 °C. Samarbejdet bygger på Danmarks erfaringer på energiområdet, som efter 40 års erfaring med vindenergi har skabt et af verdens mest stabile og grønne energisystemer.

Læs mere om Energistyrelsens landesamarbejde i publikationen ’Danish Energy Partnership Programme’.? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...