??Politiets indsats i Hornbæk Plantage


??Nordsjællands Politi var i går, torsdag den 17. maj 2018, i Hornbæk Plantage efter at have modtaget en anmeldelse om voldtægt af en 33-årig kvinde.

Anmeldelsen blev modtaget klokken 17.22, hvorefter et større område af plantagen blev afspærret og undersøgt af politiets hunde og teknikere.

Nordsjællands Politi har i anden forbindelse anholdt en mand i området. Han har dog ingen tilknytning til voldtægtssagen.

Gerningsmanden beskrives som en mand af dansk udseende, 35-42 år, 165-170 cm høj og slank af bygning. Han lugtede af tobak og var beskidt på hænderne som om, han havde rodet med en bil, motorcykel eller noget jord. Han var iført cowboybukser, boksershorts med et grå/sort mønster og medbragte et tyndt itui til et par briller eller en fyldepen.

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra borgere, som kunne ligge inde med oplysninger i sagen og beder om, at man i så fald kontakter politiet på 114.

Da efterforskningen stadig er i gang, har Nordsjællands Politi ingen yderligere kommentarer.? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...