??⚽København: Oddset undskylder – søger irere

??Når VM åbner på torsdag, så er Danmark med for første gang siden 2010. Slutrunde-kvalifikationen blev en realitet, efter Danmark slog Irland 5-1 i irernes egen hule. På baggrund af dette vil Oddset gerne sige undskyld til irerne, og donere Københavns bedste pladser til åbningskampen mellem Rusland og Saudi-Arabien på torsdag, hvor der vil blive sørget for irerne.

”Vi jublede helt vildt, da Danmark slog Irland 5-1, men vi synes også, det var meget ugæstfrit at snuppe VM-pladsen på den måde foran irerne og endda i deres egen hule. Det vil vi gerne undskylde, og derfor vil vi gerne give Københavns bedste pladser til VM’s åbningskamp på torsdag til op til otte irere med fuld forplejning,” fortæller Mikkel Larsen, der er brand manager for Oddset.

De bedste pladser vil være på første parket på baren The Dubliner, der ligger på Strøget i København. Her kan man være sikker på, at man har et perfekt udsyn til kampen. Der vil samtidig blive sørget for forplejning til irerne. Og det glæder også The Dubliners ejer Gus Brown.

 

”Jeg er godt nok selv skotte, men vi støtter altid danskerne og engang imellem også irerne. Derfor synes jeg også, det er på sin plads, at der bliver undskyldt over for irerne. Vi har altid taget godt imod danskerne her på min bar, så det klæder Oddset at tage sig af de irske folk på den måde,” griner Gus Brown.

The Dubliner på Strøget i København bliver rammen for den fodboldfest, der vil finde sted under VM. Her vil der være forskellige arrangementer, hvor der vil være daglige konkurrencer, fodboldeksperter der vil lave optakter til dagens kamp og kendisser, der vil underholde under slutrunden.

”The Dubliner er Oddsets VM-bar, og det er her, hvor Oddset-universet kommer ud at leve i virkeligheden. Vi vil gerne give alle, der kommer, en unik oplevelse med fodboldnørderi og de fodbolddiskussioner, der foregår i alle afkroge af landet,” siger Mikkel Larsen.

The Dubliner vil være åben under hele VM, hvor man kan komme ind fra første kamp på dagen og blive til den sene kamp. Der vil løbende være mulighed for at kunne vinde Oddsets VIP-bord på baren. Til åbningen torsdag eftermiddag, vil der være rullet en rød løber ud, og forud for åbningen vil Oddset sammen med Hummel gå catwalk.

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »