??????Udenrigsministeriet udgiver 37 nye rejsevejledninger – nu også for vestlige lande

??Udenrigsministeriets Borgerservice udvider nu antallet af rejsevejledninger og re-lancerer samtidig app’en ”Rejseklar”, der samler ministeriets tilbud og gode råd til danske rejsende.

Langt de fleste danske har ingen problemer, når de rejser ud i verden. Men engang imellem går det galt. Med rejsevejledningerne kan du forberede din rejse og med app’en ”Rejseklar” er du bedre rustet, hvis uheldet er ude, når du er i udlandet. Udenrigsministeriets rejsevejledninger indeholder gode råd og nyttige oplysninger for udvalgte lande, primært rettet til danske turistrejsende, og særligt om sikkerhedsforhold i landet. En Megafon undersøgelse sidste år viste, at 89% af danskerne kender til rejsevejledningerne, samt at 22% har læst én inden for de sidste 2 år – især for at søge information om sikkerhed og terrorrisiko.

Nu udvides antallet af rejsevejledninger betragteligt med udgivelse af 37 helt nye som omfatter lande i Europa, USA, Canada, Japan og Australien. Dermed har Udenrigsministeriet nu en rejsevejledning for alle de lande, hvor der er en dansk ambassade. Der laves også rejsevejledninger for lande uden en dansk ambassade. Det gælder steder såsom Tunesien, Nepal og Gambia, hvor der er mange danske rejsende, men hvor der har været sikkerhedsmæssige udfordringer i form af eksempelvis terroranslag, naturkatastrofer og politiske uroligheder.

 

Centerchef for Borgerservice og Kommunikation René Dinesen siger:

”Jeg er glad for den tillid, der er til vores rejsevejledninger. Den skal vi gøre os fortjent til. Med 37 nye rejsevejledninger har vi nu en rejsevejledning for alle lande, hvor der er en dansk ambassade. Samtidig har vi gjort dem lettere at forstå. Vi har eksempelvis tilføjet farver, som gør det meget tydeligt, hvordan sikkerhedsrisikoen kan variere i forskellige dele af et land.”

”For at gøre det lettere for de rejsende har vi samlet al rejseinformation i vores app ”Rejseklar”, som er blevet opdateret. I app’en kan man også nemt tilmelde sig Danskerlisten, der giver mulighed for direkte kontakt mellem borgeren og Udenrigsministeriet i en krisesituation.”

”Vores målsætning er klar og tydelig information, som er let at finde og i et format, som folk kender. For os, som leverer rådgivning til folk på farten, er det vigtigt at bruge teknologiens muligheder til at levere bedre borgerservice.”

Rejsevejledningerne kan findes på hjemmesiden www.um.dk eller læses i app’en ”Rejseklar”. App’en findes til smartphones og kan hentes gratis i App Store eller Google Play. Hvis man vil på Danskerlisten, men ikke har mulighed for at tilmelde sig via app’en, så kan man tilmelde sig via nettet på danskerlisten.um.dk.

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »