??⚽DR inviterer hele familien til VM-hygge på havnen i Aarhus

Peter Møller og DR byder velkommen til fodboldfest på DR’s kanaler direkte fra havnen i Aarhus, når VM er i gang i Rusland fra 14. juni til 15. juli. VM 2018 (Foto: Jonas Svenningsen © Type 1)

??Når Rusland og Saudi Arabien torsdag giver bolden op til VM i fodbold, er der lagt op til fodboldhygge – ikke blot i Rusland, men også på Havnepladsen i Aarhus. I tilknytning til DR’s studier på havnen i Aarhus, inviterer DR nemlig hele familien til kampe på storskærm og masser af sjove aktiviteter

Ved de seneste fodboldslutrunder er det blevet en fast tradition, at DR rykker radio- og tv-studier ud i virkeligheden og holder fodboldfejring i det fri. Det gælder også i år, hvor Danmark er med ved VM i Rusland.

Denne gang har DR Sporten rykket teltpælene til Aarhus, og derfor bliver det i år Havnepladsen i Aarhus, som lægger rammer til VM.

 

Ambitionen er at skabe en festlig ramme for hele familien og dyrke det fællesskab, som sport kan give.

”Sport er noget af det, der kan skabe begejstring og samle os, og et VM hvor Danmark deltager er en fest, som vi har glædet os til. Samtidig er vi rigtig glade for vores nye rammer i Aarhus, og vi vil gerne åbne op og invitere indenfor,” siger Anders Kern Boje, der er underdirektør og ansvarlig for sporten i DR.

Fodboldtegninger, VM-kager og turneringer for børn

På Havnepladsen vil man kunne se alle kampene ved VM på storskærm, og derudover vil der være et væld af aktiviteter – både under og især imellem kampene. Det gælder også for børnene, der både får mulighed for at male fodboldtegninger i Ramasjangbussen, lære seje fodboldtricks og være med i DR’s mini-VM-turnering.

Der bliver rig mulighed for at prøve sine egne evner af i et fodboldområde, hvor man kan dyste mod venner og familie i at ramme plet på målvæggen eller blot tage en hurtig kamp på fodboldbanen.

VM-studiet er bygget op midt på pladsen, og undervejs i forløbet vil en række af DR’s programmer sende live fra pladsen. Der bliver mulighed for at komme tæt på P3-programmet ’LIGA’, der på udvalgte dage vil invitere indenfor i studiet, og der bliver hver dag mulighed for at opleve LIGA-quizen.

Samtidig får DR Sporten selskab af DR Ultra, der sender ’Ultras Vilde VM-show’ live fra pladsen i løbet af perioden. Derudover sender P3’s ’Danskerbingo’ fra Havnepladsen 21. juni, DR Vejret lægger vejen forbi flere dage, P4 inviterer til fællessang den 26. juni, ligesom der vil være mulighed for at pynte VM-kager sammen med nogle af deltagerne fra ’Den Store Bagedyst’ og deltage i kåringen af den ultimative stadionplatte.

Se det samlede program i Aarhus fra den 14. juni til den 15. juli

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »