??⚽TV 2 OG TIVOLI PRÆSENTERER: DANMARKS VM-KAMP MOD AUSTRALIEN PÅ STORSKÆRM

Christian Eriksen fra Danmark (Martin Juul / TV 2)

??Når Danmark spiller sin anden VM-gruppekamp torsdag 21. juni, er Plænen i Tivoli et af de steder, hvor du kan se TV 2s VM-studie og fodbold sammen med tusindvis af danske fodboldentusiaster.

TV 2 og Tivoli gør klar til den helt store VM-fest torsdag 21. juni, hvor Danmark møder Australien kl. 14.00. Her har de første 10.000 fodboldglade gæster fået fri adgang til Tivoli for at se kampen med stadionstemning på en 30 kvadratmeter stor skærm på Plænen.

Samme dag rykker TV 2 sit VM-studie ind i Tivoli og sender live både før kampen, i pausen og efter kampen.

Morten Ankerdal er vært, og han har eksperterne Troels Bech, Niclas Jensen og Nicolai Boilesen samt den tidligere danske topdommer Kenn Hansen med i VM-studiet i Tivoli. Kampen kommenteres af TV 2s Thomas Kristensen og Thomas Sørensen – sidstnævnte med en fortid som professionel fodboldspiller i Australien.

– Tivoli er kendetegnet af både god stemning og smukke omgivelser, og på den baggrund passer stedet perfekt til en fodboldfest sammen med TV 2. Jeg er rigtigt glad for, at det er lykkedes at skabe et VM-samarbejde med Tivoli, siger produktionschef Klaus Bøgeholdt, TV 2 SPORT.

De første 10.000 fodboldfans har sikret fri adgang ved at downloade en eller flere af de 10.000 fribilletter via Tivolis hjemmeside. Det er stadig muligt at deltage i arrangementet ved at købe entrébillet til Tivoli eller ved at bruge sit årskort.

Tivoli viser også yderligere cirka 20 VM-kampe fra TV 2 på storskærm på Plænen eller ved Orangeriet (se oversigten her). TV 2 afgør løbende, om stationen i forbindelse med en eller flere af disse kampe vil rykke sit VM-studie ind i Tivoli.

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »