??To års fængsel for bedrageri

??Retten i Næstved: En 28-årig mand fra Vordingborg blev mandag fundet skyldig i 29 forhold af bedrageri og et forhold af dokumentfalsk. Han fik en dom på to års fængsel og blev varetægtsfængslet efter dommen. Han har nu 14 dage til at overveje anke.

Den dømte havde gentagne gange lånt store pengebeløb af bekendte under falske forudsætninger af at ville tilbagebetale lånene, ligesom han havde forfalsket e-mails fra en bank, så det så ud som om, han havde mange penge stående på en spærret konto.

Han blev også dømt for mange forhold af bedrageri, hvor han havde kontaktet personer, som annoncerede efter koncertbilletter og lign. på dba.dk, og oplyst, at han havde disse ting til salg, hvorefter de overførte penge til ham, selvom han reelt ikke havde tingene.

 

I alt blev han dømt for bedrageri for ca. 4 millioner kr. Han tilstod de fleste forhold.

Den 28-årige har flere gange været indkaldt til sagen i Retten i Hillerød, hvor han er udeblevet. Han var tillige eftersøgt til afsoning af en tidligere dom. Få dage før retssagen rejste han til Island men henblik på at rejse videre til USA, og efter anmodning fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi blev han anholdt på Island i et fly, umiddelbart før det lettede med kurs mod USA. Han blev hentet af dansk politi søndag aften, således at han kunne fremstilles til retsmødet mandag morgen.

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »