IKEA hylder alle samlere med kollektionen SAMMANHANG

IKEA lancerer særkollektionen SAMMANHANG

??Mere end hver fjerde dansker føler, at samfundet presser dem til at leve mere minimalistisk, og det kan føre til dårlig samvittighed – det viser en ny undersøgelse fra IKEA. Der skal være plads til alle stilarter og typer af hjem og plads til at samle og derfor lancerer møbelhuset til august en kollektion af boligtilbehør, som tillader entusiastiske samlere at blive kuratorer af deres egen personlige udstilling i hjemmet.

Uanset om du samler på figurer eller vintagesko, skal der være plads til at vise den betydningsfulde samling frem med stolthed. Det er filosofien hos IKEA, som med kollektionen SAMMANHANG vil hylde samlere af alle former for kuriøsiteter og lade samlingerne komme til deres ret.

SAMMANHANG består af et bord, bakker, glasæsker og dekorationshylder – alt sammen til glæde for de entusiastiske samlere. Selvom IKEA kan løse ethvert opbevaringsproblem, er der bare nogle ting, som ikke skal gemmes væk. De skal vises frem med stolthed.

??⚽Dagens VM-kampe: ⌚16????20: Uruguay – Portugal,?DR. Tidligere i dag: Frankrig – Argentina 4-2 

Baggrunden for kollektionen er IKEAs indsigt i danskernes liv derhjemme:

”I vores moderne, miljø- og ressourcebevidste verden, kan vi føle os presset til at eje mindre, selvom nogle genstande har en helt særlig affektionsværdi. Men tendensen til dårlig samvittighed eller ligefrem pinlighed over at være samler, vil vi gerne gøre op med – vi vil gerne skabe plads til samlerne,” siger Henriette Ekholm, indretningschef i IKEA Danmark.

En undersøgelse, som IKEA har gennemført, viser, at 32 pct. af os har ting i vores hjem, som vi bevidst skjuler for andre. Hver tredje af dem svarer, at det er fordi de er bange for, at andre ikke vil kunne forstå det specielle og unikke ved deres samling.

”Fra hundredvis af hjemmebesøg ved vi, at der er mange unikke og forskellige genstande, som danskerne samler på rundt om i de danske hjem. Alt fra mønter og frimærker til plader, ure og gamle legetøjsbiler. De fortjener at blive vist frem på en god måde, og det giver vi mulighed for med SAMMANHANG,” slutter Henriette Ekholm.

Kollektionen er til salg i de danske varehuse fra den 14. august.

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »