????Grønland i Tivoli præsenterer årets program

Grønland i Tivoli?www.git.gl

??Grønland i Tivoli har netop offentliggjort det endelige program. De grønlandske festligheder i Tivoli afholdes traditionen tro over to dage, og festivalen kan endnu engang afsløre et program med noget for enhver smag.

Grønland i Tivoli løber af stablen for 42. gang d. 31. juli og 1. august 2018. To dage hvor Tivolis gæster får mulighed for at se, lytte og smage på den grønlandske kultur.

Musikprogrammet Grønland i Tivolis har over de seneste uger annonceret musiknavne på Facebook, og endnu engang kan projektgruppen præsentere gamle favoritter og nye artister. Programmet består i år af: Aalut, Nanook, Inuk, Nick Ørbæk, Nikolaj Lønstrup, Suernerit, Anda & Ib Uldum, Leif Hanne Meeqqallu og herrekoret Saqqaarsik fra Qaqortoq.

??⚽VM rest-program:  Semifinale i morgen ⌚16????20 ???????England – ??Kroatien?DR. Bronzekamp: (Belgien) Lørdag⌚12????16 ?TV2 Finale: (Frankrig) Søndag⌚13????17 ?DR

Projektleder for GiT, Miki Jensen: ”Vi har igen i år sammensat et stærkt program, med en blanding af både kendte, aktuelle og nye navne til folkefesten i Tivoli. Grønland i Tivoli skal hvert år være noget helt særligt. Det bliver det også i år.”

Miki Jensen fortsætter: ”Programmet skal derfor være for alle aldre og enhver smag, og skal afspejle fortællingen om Grønland. Der er garanti for fællessang, aktuelle navne, interessante nye artister og musik for familier og børn.”

Grønland i Tivoli i samarbejde med Nukiga GiT og Nukiga samarbejder igen i år om at skabe nye fortællinger om Grønland. Nukiga betyder ”min styrke” på grønlandsk, og er et initiativ der ønsker at styrke samarbejdet mellem dansk og grønlandsk kultur- og erhvervsliv. Udover det tætte samarbejde om Grønland i Tivoli, så arrangerer Nukiga blandt andet også musikfestivalen SPOT on Greenland, debatevents og grønlandske erhvervsdage i Danmark.

Projektleder for GiT, Miki Jensen: ”GiT og Nukiga etablerede et samarbejde sidste år. I år har vi valgt at udvide vores samarbejde. Vi har en fælles vision om at vise et nutidigt billede af Grønland, og styrke fortællingen om de positive historier og alle de gode idéer der udspringer fra Grønland. Vi ser frem til at fortælle mere om samarbejdet, når dagene nærmer sig.”

Det grønlandske bodområde udvides Den store interesse for at være en del af det grønlandske bodområde, betyder at der nu sker en udvidelse af bodområdet – fra 15 boder til 23 boder. I bodområdet finder man en række kendte grønlandske virksomheder, mødetøj, traditionel og moderne husflid og NGO’er. Bodområdet i år består af: Great Greenland, Isaksen Design, Alutorn, Inuit Quality Clothes of Greenland, Tupilak Design, Akikik, Tele-Post, Karo Street, KNI A/S, Nukiga, Foreningen Grønlandske Børn, Greenland Sagalands, Bibi Chemnitz, Viiva Design, Inuk Design, Rasmussen Kielseneeraq, Grønlandskalender og Ungdommens Røde Kors / Operation Dagsværk.

Miki Jensen: ”Bodområdet i Grønland i Tivoli er hvert år et særligt indslag. I år har vi udvidet området, så der nu er plads til flere interessante boder. Vi har i år givet plads til en række NGO-organisationer, fordi der sker en masse nye og positive initiativer på den front. Vi ser gerne at Grønland i Tivoli også bliver et sted hvor gæsterne kan udvide deres horisont. For Grønland bobler af nye idéer og spændende aktiviteter”.

GiT er ikke en del af Tivoli, men en selvstændig projektgruppe, der selv finder midlerne til at arrangere festlighederne. Dette års arrangement gennemføres med støtte fra: Tivoli, Nukiga og Air Greenland, samt Rene Design, KNI, Grønlandsbanken, Royal Greenland, Visit Greenland, Kommuneqarfik Sermersooq, Avannaata Kommunia, Tele-Post, Kulturhuset Taseralik og Nukissiorfiit.

Program for Grønland i Tivoli 2018

Plænen – 31. juli

12.00 – Velkomst ved konferencier, Carsten Siegstad
12.15 – Leif, Hanne Meeqqatillu
13.00 – Saqqaarsik
14.00 – Ib & Anda Uldum
15.00 – Aalut
16.00 – Nanook
17.00 – Tivoli Jubilæumsparade
19.00 – Nikolaj Lønstrup
20.00 – Suernerit
21.00 – Nick Ørbæk
22.00 – Inuk
23.00 – Tak for i dag

Plænen – 1. august

12.00 – Velkomst ved konferencier, Carsten Siegstad
12.15 – Saqqaarsik
13.00 – Leif, Hanne Meeqqatillu
13.30 – Tivoli-Garden
14.00 – Suernerit
15.00 – Ib & Anda Uldum
16.00 – Nikolaj Lønstrup
16.30 – Præmielodtrækning
17.00 – Tivoli Jubilæumsparade
19.00 – Nick Ørbæk
20.00 – Inuk
21.00 – Nanook
22.00 – Aalut
23.00 – Tak for i år

Læs mere  på www.git.gl

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...