?De 10 bedste rejse-apps denne sommer

??Rejse-apps kan være en stor hjælp, når man er på ferie. Her er en liste over de 10 bedste rejse-apps i 2018. Der er både nye og gamle kendinge på listen.

For de fleste af os, er mobilen en uundværlig hjælper på rejser. Det kan dog være svært at holde sig opdateret på de bedste og smarteste apps blandt de mange kandidater. Netkablet.dk har derfor testet hundrevis af nye og gamle rejse-apps, for at finde de bedste denne sommer.

Her er resultatet i en liste med top10 rejse-apps for 2018.

1) maps.me
Bykort der ikke bruger data på mobilen. Kortene hentes ned når man er på wi-fi forbindelse, og kan derefter bruges overalt.

2) Rick Steves Audio Europe App
Rick Steve har over 50 rejsebøger på samvittigheden, og med denne app har du alle hans audio guides lige ved hånden.

 

??⚽VM rest-program:  Semifinaler :Netop nu ??Frankrig – ??Belgien?TV2 & Onsdag ⌚16????20 ???????England – ??Kroatien?DR. Bronzekamp: Lørdag⌚12????16 ?TV2 Finale: Søndag⌚13????17 ?DR

3) Tripadvisor
Uden tvivl den bedste app til at tjekke hvad du skal se på destinationen. Med over 500 mil. anmeldelser af spisesteder og seværdigheder er Tripadvisor nærmest uundværlig.

4) Rome2Rio
Find den letteste vej fra A til B, uanset om du er til i bus, bil, tog, fly, på cykel eller til fods.

5) Hitlist
Hold styr på dine favorit-destinationer med denne app, som også underretter dig, hvis der er billige billetter til destinationen.

6) FLIO
Denne App samler en meget stor mængde nyttig information om lufthavne. Uanset om du står og skal bruge noget at spise eller du pludselig hurtigt skal finde en gate, så har du svaret indenfor få kliks.

7) Google Trips
Bruger du Gmail, Google Maps, Google Calendar osv. er denne app meget nyttig. Den samler al informationen om dine rejser, så du har det samlet ét sted.

8) Google translate
Dette er den anden Google app på listen. Den hjælper dig med at oversætte alt. Tænd blot kameraet, og peg det mod den tekst du ikke forstår, så oversættes det direkte på skærmen i realtid.

9) XE Currency
Har du svært ved at huske om den Canadiske dollar er steget siden sidst? Denne app holder styr på alle kurser for dig, så du altid ved præcist hvad tingene koster.

10) PackPoint
Med denne pakke-app har du mulighed for at lave lister, så du er sikker på at huske det hele. Du kan også se forslag til hvad folk normalt pakker til din destination, så du ikke ender på Bali uden badebukser.

Kilde: Netkablet.dk.

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...