??Tyve fremstilles i grundlovsforhør

📷Rigspolitiet

??Nordjyllands Politis efterforskere anholdt i går den 10. juli tre mænd i alderen 30-35 år i Sindal. To af mændene fremstilles i dag i grundlovsforhør kl. 10.30 ved Retten i Hjørring, hvor politiet vil begære dem varetægtsfængslet.

Et tip om narko fik politiets efterforskere til at ransage en adresse i Sindal den 10. juli. Under denne ransagning blev der fundet en minilæsser til en værdi af knap 400.000 kr., som var meldt stjålet på Frederikshavnsvej i netop Sindal dagen før, mandag den 9. juli kl. 00.51. Der blev også fundet en mindre mængde narko på den ransagede adresse.

En mand blev anholdt på adressen, mens to andre mænd blev anholdt efter en effektiv og tværfaglig efterforskningsindsats fra politiets operative efterforskere i Hjørring, Brønderslev og Aalborg. Mændene er hhv. 30, 32 og 35 år. De er alle fra lokalområdet og i forvejen kendt af politiet for at begå berigelseskriminalitet.

 

??⚽VM rest-program:  Semifinale  ⌚16????20 ???????England – ??Kroatien?DR. Bronzekamp: (Belgien) Lørdag⌚12????16 ?TV2 Finale: (Frankrig) Søndag⌚13????17 ?DR

??STOP miljøsvineriet – Annoncer online på KamikPosten.gl – & bliv set af mere end 200.000 – om ugen

???Vær tilgængelig for dine kunder. Hvor de er – Annoncer online – Det er effektivt, billigt & ikke mindst godt for miljøet

Det er et faktum at et stort antal reklamer og tilbudsaviser aldrig læses – miljøbelastningen er dog den samme.

Vidste du at op til 80%* af dine kunder ikke længere læser trykte medier?
? ??KNR1 KNR2 ??DR1 DR2 DR3 DR Kultur ?????Sky News BBC France 24 Bloomberg

? ??Radio24syv DR Radioavisen DR P1 Orientering  DR P1 Nyheder fra Grønland på dansk P1 P2 P3

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...