??Muligt drab nær Holeby

support banner

??Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi rykkede tidligere på dagen ud til et muligt drab begået på en landbrugsejendom nær Holeby. Ud fra politiets efterforskning, afhøringer og de indledende tekniske undersøgelser oplyser politikommisær Marianne Roed, afd. Personfaglig kriminalitet, at en mand i halvtredserne er blevet skuddræbt på stedet. Politiet har anholdt en mand i halvtredserne der sættes i forbindelse med drabet, og ifølge politikommisæren bliver pågældende fremstillet i grundlovsforhør i morgen ved retten i Næstved. Der kan på dette tidlige tidspunkt ikke siges noget om motivet til drabet. Der forventes begæring om lukkede døre ved grundlovsforhøret.

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »