??38-årig fremstilles for blufærdighedskrænkelse i Lystrup

📷Politi

support banner

??Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 11.30 en 38-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for i søndags at have blufærdighedskrænket en 6-årig pige på et grønt område ved Elstedhøj i Lystrup. Den 38-årige mand blev anholdt kort efter, og Retten besluttede mandag, at han kunne forblive anholdt i yderligere tre døgn, som nu er gået.

Østjyllands Politi har i løbet af de tre dage bl.a. videoafhørt pigen og på baggrund af den samlede efterforskning, vurderer anklagemyndigheden, at der er grundlag for en varetægtsfængsling af den 38-årige.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere i sagen p.t.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »