­čçę­čç░38-├ąrig fremstilles for bluf├Žrdighedskr├Žnkelse i Lystrup

Retten i Aarhus­čôĚ├śstjyllands Politi

support banner

­čçę­čç░├śstjyllands Politi┬áfremstiller i dag kl. 11.30 en 38-├ąrig mand i grundlovsforh├Şr i Retten i Aarhus. Han sigtes for i s├Şndags at have bluf├Žrdighedskr├Žnket en 6-├ąrig pige p├ą et gr├Şnt omr├ąde ved Elstedh├Şj i Lystrup. Den 38-├ąrige mand blev anholdt kort efter, og Retten besluttede mandag, at han kunne forblive anholdt i yderligere tre d├Şgn, som nu er g├ąet.

├śstjyllands Politi har i l├Şbet af de tre dage bl.a. videoafh├Şrt pigen og p├ą baggrund af den samlede efterforskning, vurderer anklagemyndigheden, at der er grundlag for en varet├Žgtsf├Žngsling af den 38-├ąrige.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede d├Şre, og ├śstjyllands Politi ├Şnsker derfor ikke at oplyse yderligere i sagen p.t.