???Aftenens Podcast: Når der er krig i himlen

support banner

??PNR=’Passenger Name Records’: PET og FE har længe har haft adgang til din tur til Mallorca i ferien, hvor du fløj hen, hvordan du betalte og hvem du sad ved siden af – nu vil det almindelige Politi også have det, måske så det kan puttes ind i PolIntel, Politiets nye datasystem – det er i strid med Den Europæiske Menneskeretskonvention, mener Birgitte Arent Eiriksson, vicedirektør i tænketanken Justitia.

Radio24syv – Aflyttet har også besøg af journalist Frederik Kulager til en snak om ekslusionen af konspirationsteoretikeren Alex Jones – og om Qanon, et hemmeligt projekt, der fik Rosanne Barr fyret og støtter Trump.
Og så taler Radio24syv – Aflyttet hackerfestivaler: Tobias Fohnsmark og Sarah Braun fra BORNHACK er i studiet – og der er telefon til Las Vegas, hvor Keld Norman fra Dubex, lige er checket ind på DEFCON

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »