En klage fra en læser: Har I nogensinde tænkt over om jeres overskrifter passer til indholdet af det I skriver???

Model Camilla Lennert

support banner

??Xxxxxx Xxxxxxx Commented on ??I fængsel for røveri af sixpack

Har I nogensinde tænkt over om jeres overskrifter passer til indholdet af det I skriver???

Vi har, stadigvæk, den holdning at vi ikke ændrer/retter/dramatiserer/underspiller pressemeddelelser – heller ikke dem fra politiet. Dog sker det af og til vi får en enkelt klage som f.eks vedr. denne artikel. Kamikposten.gl’s redaktionelle holdning er at det budskab afsenderen afsender er også det budskab som skal frem til læseren – det gælder også politiske budskaber – også i valgkamp – Til gengæld har KamikPosten.gl ingen censur – hverken pga indhold eller sprog. Vi ved godt vi har en anderledes tilgang til det i forhold til de medier der er helt eller delvist finansieret af den grønlandske landskasse = skatteborgerne i Grønland.

??I fængsel for røveri af sixpack

Vi kan naturligvis altid dokumentere de oprindelige pressemeddelelser vi får ind – derved kan vi også dokumentere dem som ikke kommer igennem nåleøjet hos de medier det er helt eller delvist finansieret af den grønlandske landskasse = skatteborgerne i Grønland. Kort sagt –  vi giver alle lige mulighed for at blive hørt på lige vilkår, herunder politiske partier og politikere – det mener vi er mest demokratisk.

Vi har herunder indsat den originale pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi, hvor vores udlægning er  faldet en læser for brystet. Således kan du som læser selv afgøre KamikPosten.gl’s troværdighed

Slutteligt skal det siges at vi langt fra ser alle læserkommentarer, og vores læsere opfordres til at kontakte os direkte – med ris, og hvis der skulle være ros.

??

??

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »