L’Oréal ModiFace indgår i AR samarbejde med Facebook

support banner

??ModiFace, der står for Augmented Reality og Artificial Intelligence, og som L’Oréal for nylig har købt, indgår et langsigtet samarbejde med Facebook om at skabe nye AR oplevelser leveret via Facebook kamera produkter. Via en direkte forbindelse mellem de to pltforme vil ModiFace og Facebook for første gang tilbyde alle i hele verden at prøve makeup via AR fra verdens førende mærker som Maybelline, L’Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Lancôme, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Urban Decay og Shu Uemura.

Første gang, man kan prøve makeup, bliver i slutningen af august 2018 med NYX Professional Makeup. En demo kan ses her:

‘Det her samarbejde er meget interessant for ModiFace, fordi vi får vores AR erfaringer på Facebook, og værktøjet kan bruges af millioner af forbrugere verden over. Det er en rigtig fin ny måde at opleve L’Oréals mærker og produkter på via meret realistiske, sjove og meningsfulde oplevelser’, sagde Parham Aarabi, CEO og grundlægger af ModiFace.

’Folk vil gerne have nyemåder at opleve produkter og services på og nu gør Facebooks AR platform det muligt. Ved at gøre AR mere mainstream gør L’Oréal og ModiFace beauty oplevelsen meget mere tilgængelig, og vi synes det er rigtig spændende at se på Facebook,’ sagde Will Platt-Higgins, VP of Global Account Partnerships hos Facebook.

Lubomira Rochet, L’Oréals Chief Digital Officer sagde: ’Facebook og L’Oréal har en fælles vision om at AR bliver rigtig vigtig for forbrugeren, når de skal prøve og købe produkter. Vi befinder os lige i det magiske øjeblik, hvor teknologien er tilstrækkelig moden og forbrugerens appetit på at prøve den vokser alle steder. Det her nye skridt i vores langsigtede partnerskab med Facebook er rigtig spændende. Et fascinerende aspekt ved dette partnerskab er at det fortsætter med at få os til at være nyskabende og innovere beauty oplevelsen for brugeren. Vi har tilpasset vores annoncering og content til ’mobile-first’ og nu bliver det spændende at se, hvordan AR kommer til at ændre den kreative tilgang i vores branche.’

??

??

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »