???Aftenens Podcast: Mor, hvorfor er jeg anderledes?

support banner

??Julie Søgaard Conradsen og Anna Petersen Mezin har begge prøvet at få den besked, som alle nybagte forældre frygter. Hvordan reagerer man, når man får at vide, at ens barn er kronisk syg eller har et handicap? Og hvornår tør man tro på, at lykken venter og livet bliver akkurat lige så godt, som man havde håbet på? Julie er mor til to piger, der har lungesygdommen cystisk fibrose, og Anna har en dreng med Downs Syndrom. Sammen taler de om det at have børn, der er anderledes end de fleste, men alligevel stadig er børn, præcis ligesom alle andre.

Vært: Julie Søgaard Conradsen

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »