Sangerinden Dua Lipa samarbejder med Jaguar

??Hun er den mest streamede kvindelige musiker på Spotify, har fået to BRIT Awards og har ligget otte uger på toppen af de engelske hitlister med sit hit One Kiss.

Navnet er Dua Lipa og hun har netop indgået et helt særligt partnerskab med Jaguar. Et partnerskab, der både er musisk, men også højteknologisk.

Lanceringen af partnerskabet sker ved en helt særlig event i Amsterdam den 3. september. Eventen vil være startskuddet til en lang række Jaguar events rundt om i Europa. Overskriften på disse er The Pace:Season One, og har til formål at sætte fokus på Jaguars mest succesfulde product-lineup SUV trioen PACE. Familien består elbilen I-PACE, den kompakte SUV E-PACE og så naturligvis F-PACE.

I Amsterdam vil Dua Lipa ikke findes i samspil med en anden musiker, men faktisk med Jaguar I-PACE.

support banner

Om det banebrydende koncept siger Dua Lipa:

Jeg elsker at flytte grænser med min musik og med mine optrædener. Dette partnerskab tager tingene til et helt nyt og spændende niveau. Det er et High Tech projekt, der kombinerer musik og avanceret Jaguar teknologi, og jeg ved, at mine fans vil komme til at elske det vi skaber sammen” siger Dua Lipa, der i den forbindelse naturligvis også kan se frem til en ny bil.

Jeg er begejstret over at min første bil bliver Jaguar I-PACE, og til at være en pioner for den nye elektriske generation”.

I Danmark er PACE familien også rygraden i den salgsfremgang som Jaguar har oplevet de seneste år. Og Jaguar I-PACE er ingen undtagelse.

Interessen for Jaguar I-PACE er stor, og vi glæder os til at introducere den i Danmark inden længe. Vi har allerede solgt 42, og når først bilen kan prøvekøres hos forhandleren, stiger dette tal med sikkerhed”, siger Søren Hyltoft, skandinavisk pressechef for Jaguar Land Rover

Følg begivenheden den 3. september kl 22.00 på www.jointhepace.com og se teaser-videoen her

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »