??Grønlandsk trommeaften i Maniitsoq

??”QILAAT – Livets rytme” – Foreningen QILAAT afholder grønlandsk trommeaften på Maniitsoq Museum

I samarbejde med Maniitsoq Museum afholder Foreningen QILAAT arrangement med foredrag og trommesange på museet onsdag den 19. september fra kl. 18.30 til kl. 20.30.

Aftenen indledes med information og foredrag ved stifter og formand af Foreningen QILAAT John Angajoq, der selv er født i Maniitsoq. I marts 2018 stiftede han sammen med en bestyrelse den grønlandske trommeforening QILAAT. Foreningen skal skabe samvær samt fremme oplysning, viden og forståelse for den grønlandske trommekultur. Desuden fokuserer foreningen på, hvordan trommens kraft og spiritualitet fortsat kan bruges i et moderne samfund. Foreningen tilbyder foredrag, workshops, udflugter med mere. Foreningen QILAAT samarbejder med Det Grønlandske Hus i København, og ønsker med tiden at samarbejde med andre grupper, organisationer, museer og foreninger i Grønland og Danmark i arbejdet omkring grønlandsk kultur og spiritualitet.

Senere på aftenen vil der være trommesange og fortællinger af Åge Larsen og John Angajoq, der gør brug af qilaat (trommen).

Der vil denne aften være en entrépris på 50 kr., som går ubeskåret til Foreningen QILAAT.

 

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »