???Teleselskabet 3 kan i dag løfte sløret for priserne på iPhone Xs, Xs Max og Apple Watch Series 4

??Fra den 14. september kl. 09.01 kan man hos teleselskabet 3 forudbestille iPhone Xs, Xs Max og Apple Watch series 4 på 3.dk, hos 3’s kundeservice og i 3Butikkerne, når de åbner. Fra den 21. september kommer produkterne til salg i 3Butikkerne.

IPhone Xs og Xs Max er de mest avancerede iPhones nogensinde. iPhone Xs fås med 5,8” skærm, og iPhone Xs Max fås med 6,5” skærm – begge med forbedret Super Retina-skærm med endnu flere pixels og skarpere farver.
Begge telefoner kommer med et opgraderet Dual-kamerasystem som tilbyder billeder og video i høj kvalitet, A12 Bionic chip, hurtigere Face ID, forbedret stereolyd og længere batteritid. De er begge støv- og vandafvisende* og kommer i tre farver – Gold, Silver og Space Grey.

IPhone Xs Max har det største display, der nogensinde har været på en iPhone. Begge telefoner kommer med Dual SIM i form af nano-SIM og digitalt eSIM**.

IPhone Xr kan forudbestilles den 19. oktober og kan købes i 3Butikkerne den 26. oktober. Den kommer med 6,1” skærm, der går helt ud til kanten i aluminiumdesign. Processoren er i topklasse, og telefonen har A12 Bionic chip, et TrueDepth kamerasystem, hurtigere Face ID og et forbedret kamera.

3 tilbyder også Apple Watch Series 4 (GPS + 4G). Uret er redesignet helt fra bunden, så brugeren kan være endnu mere aktiv, leve sundere og nemmere holde forbindelsen. Skærmen er 30 procent større, og uret kan oplyse om flere detaljer og rummer flere muligheder end nogensinde før.

Her kan du se priser på iPhone Xs, Xs Max og Apple Watch Series 4. Priserne på iPhone Xr offentliggøres på et senere tidspunkt.

IPhone Xs og Xs Max: https://www.3.dk/mobiler-tablets/mobiler/iphone-xs/

Apple Watch Series 4:https://www.3.dk/tilbehor/ure-og-armband/apple-watch-series-4/

*IPhone Xs og Xs Max er støv- og vandafvisende og er blevet testet i et laboratorium under kontrollerede forhold med en maksimal dybde på 2 meter i op til 30 minutter. Støv- og vandafvisningen er ikke permanent og mindskes efter daglig brug. Det anbefales ikke at oplade en våd iPhone.

**Dual SIM er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelig i Danmark.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »