??Nyt tema hjælper kvinder videre efter brystkræft

Foto: Jakob Carlsen. Genoptræning har været en fast del af 49-årige Annette Fiskers nye hverdag efter hun sidste år fik konstateret brystkræft. Læs hele hendes fortælling på sundhed.dk

??Brystkræft er den mest udbredte sygdom blandt kvinder i den vestlige verden, og hvert år bliver cirka 4600 danske kvinder ramt af brystkræft.

4600 danske kvinder bliver hvert år ramt af brystkræft.

Det høje tal indikerer, at der er brug for viden om, hvordan man kommer videre efter sygdommen. Derfor har sundhed.dk netop lanceret et nyt tema om digitalt understøttet rehabilitering efter operation for brystkræft, som er udviklet i samarbejde med Center for Kræft og Sundhed.

Temaet indeholder blandt andet online træningsprogrammer og videoer, samt ofte stillede spørgsmål og svar fra blandt andet fysioterapeuter, psykologer, diætister og andre eksperter.

Bag ethvert kræftforløb gemmer der sig en personlig historie, og i temaet kan du derfor også læse om andre kvinders erfaringer med brystkræft og rehabilitering. Du kan blandt andet møde 49-årige Annette Fisker, som fortæller om hendes nye daglige rutiner efter at et liv med brystkræft sidste år blev hendes virkelighed. Også Gudrun Tamstrup Andersen, som fik konstateret brystkræft som 80-årig fortæller hendes personlige historie, som du kan læse på siden, ligesom du kan se videoer fra nogle af de tilbud som Center for Kræft og Sundhed tilbyder kvinder, der er i rehabilitering efter brystkræft.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »