Stor knallertaktion i Randers førte til flere sigtelser

Arkivfoto - Østjyllands Politi


🇩🇰

Østjyllands Politis færdselssektion afholdt her til morgen og formiddag en større knallertaktion ved flere uddannelsesinstitutioner i Randers. I alt undersøgte betjentene 44 knallerter, og 16 af dem blev konstateret ulovlige, fordi de var ”konstruktivt ændret”, som det hedder på politisprog. Det vil sige, at de er tunet til at køre hurtigere end tilladt.

Derudover var der flere af de unge knallertførere, der ikke havde kørekort med, ikke brugte styrthjelm eller kørte med en passager bagpå. Alle de sigtede kan nu forvente en bøde for deres forseelser.

Politikommissær Amrik Singh Chadha fra færdselssektionen varsler flere knallertaktioner i nærmeste fremtid.

– Der er alt for mange steder i Østjylland, hvor ulovlige knallerter skaber utryghed, fordi de kører for stærkt og for hasarderet. I år har vi desværre fået en del henvendelser fra borgere, der er trætte af knallerter, der genererer fodgængere og cyklister i deres lokalområde. Derfor har vi foretaget en række kontroller rundt i hele kredsen, og det vil vi løbende fortsætte med, siger politikommissæren.

Han opfordrer folk til at henvende sig til politiet, hvis de er utrygge over knallertkørsel i deres område.

– Hvis man oplever udfordringer med vild knallertkørsel, vil vi meget gerne høre om det. Skriv til os, så vurderer vi, om vi eventuelt skal lave en aktion i området, siger Amrik Singh Chadha.

Henvendelser til færdselssektionen kan ske via mail ojyl@politi.dk

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »