’PIND & SASS’ – POLITISK DEBAT UDEN FILTER PÅ TV 2 NEWS

Henrik Sass Larsen og Søren Pind debatterer i et nyt magasinprogram på TV 2 NEWS fra onsdag 3. oktober. (Foto: TV 2)


🇩🇰Fra 3. oktober er to markante politikere med klare holdninger parat til politisk debat i et nyt NEWS-program.

Er der to politikere og meningsdannere, som står ved deres holdninger og er parat til at diskutere dem i klar tale, er det de tidligere ministre Søren Pind (V) og Henrik Sass Larsen (S).

Nu samler TV 2 NEWS dem til et nyt, ugentligt program, ’Pind & Sass’, som lover politisk debat uden filter. Hver uge diskuterer Søren Pind og Henrik Sass Larsen aktuelle emner, som de har ladet sig rive med af – i positiv eller negativ henseende.

– Politikerne udtrykker ofte, at medierne vælger det helt forkerte historier – nu får Pind og Sass selv lov til at vælge de historier, som de vil diskutere. Så vi regner med, at vi får kontante, direkte og anderledes diskussioner mellem et tidligere og et nuværende folketingsmedlem, som begge har deres meningers mod. Det giver seere og brugere en skarp politisk debat, men den kommer til at foregå med et glimt i øjet, siger politisk udviklingschef Ulla Østergaard fra TV 2 NEWS.

NEWS udvikler løbende sin politiske dækning, og ’Pind & Sass’ er et af de nye tiltag i denne strategi.

Har stor respekt for hinanden
Henrik Sass Larsen og Søren Pind har kendt hinanden i mange år, men selv om de er politiske modstandere, har de stor respekt for hinanden.

– Jeg glæder mig til uden filter at diskutere ugens begivenheder med Henrik Sass. Lige på og direkte. Ikke bare analyser, men fra os, der kender systemet og selv har prøvet, hvordan det er at vinde, tabe og alt det midt imellem, siger Søren Pind.

Henrik Sass Larsen, som ofte har udtrykt kritik af medierne, siger i traileren for ’Pind & Sass’:

– Du bliver jo kun populær, hvis du kan tale i pip, ikke? Du har otte sekunder til din samlede forgrenede, forblommede mening, og hvis du ikke kan klare det på otte sekunder, så er du disqualified, siger Sass – som p.t. er i Kina, hvorfra han reflekterer i en kort mail:

– Jeg ved ikke rigtigt, hvorfor jeg sagde ja, men jeg håber, jeg bliver positivt overrasket.

Premieren på ’Pind & Sass’ kan ses på TV 2 NEWS onsdag 3. oktober umiddelbart efter 19 Nyhederne.

Se trailer for ’Pind & Sass’ herunder.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »