2 nye blogs fra Nauja Lynge

Nauja Lynge

Blog: Kineserne kommer. De bruger indgangsporten i arktis som føler for, hvad der kan lade sig gøre i resten af rigsfællesskabet og Europa

Når man lytter til P1 kan man høre om Kina som Polar Stormagt. Når man læser artikler af Jichang Lulu er man heller ikke i tvivl om, at vinden bærer i Kinas retning. Jichang Lulu skriver på sin blog kritiske artikler om kinesernes interesser i den den arktiske region.

Blog: Man skal skrige ISLAM eller MUSLIM for at få opmærksomhed

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 30 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt. Det har taget overhånd, og det forhindrer andre “betændte” emner i at komme frem i søgelyset.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »