Er der grænser for vores demokratiske tolerance?

FOTO Pernille Vermund, fra Facebook


🎧🇩🇰Aftenens Podcast: Partiet Ny Borgerlige vil helt vildt gerne i Folketinget ved næste valg. Derfor handler det for partiet og dets opstillede medlemmer om at skabe opmærksomhed. Og det gør de med opsigtsvækkende videoer og kommentarer om muslimer. I flere omgange er NB-medlemmer blevet taget i at manipulere og sprede fake news. I en artikel har JP dokumenteret, at flere NB-medlemmer støtter brugen af våben mod migranter og kriminelle i opslag på bl.a. de sociale medier. Vi diskuterer: Hvilket ansvar hviler der på folk, der bejler til en plads i Folketinget? Hvor går grænsen for vores demokratiske tolerance? Er den hårde retorik fra bl.a. politikere og opinionsdannere med til at bane vejen for endnu mere ekstreme holdninger i vores samfund?

Dagens panel: Amer Ramzan, partner i Promentum, Ida Auken, MF (R) og Halime Oguz FT-kandidat (SF)

strong>Vært: Rushy Rashid Højbjerg

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »