Android gamer : Razer Phone 2 kommer eksklusivt hos 3

Razer Phone 2

🇩🇰Det nyeste skud på stammen fra verdens største gamerproducent, Razer, kan lige nu købes i pre-sale hos 3. Den 26. oktober kan telefonen købes i 3’s butikker.

Danske gamere kan nu glæde sig over, at Razer lancerer endnu en smartphone særligt henvendt til det kvalitetsbevidste gamer-publikum. Razer lancerede i november 2017 den første gamer-telefon eksklusivt hos 3, og i dag, den 11. oktober fra klokken 10.00, kan danskerne forudbestille et eksemplar af den opgraderede smartphone – Razer Phone 2.

”Vi er stolte over igen at være de første til at tilbyde en unik smartphone til gamere i Danmark. Vi har store forventninger til Razer Phone 2, fordi gaming er en voksende sport i Danmark. Sidste gang vi lancerede Razer Phone gik salget over al forventning. Allerede efter den første uge måtte vi lægge en ny ordre, fordi telefonen simpelthen havde solgt så godt. Så mine forventninger er på forhånd høje,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Ultimativ gaming-oplevelse

Den opgraderede telefon fra Razer er vandtæt og kommer med et 120Hz Ultramotion Display, Qualcomm Snapdragon 845 Processor, fremadvente højtalere som understøtter Dolby Atmos og optisk billedestabilisering (OIS) på vidvinkelkameraet. Derudover har telefonen et 4000 mAh batteri, hurtig trådløs opladning og QuickCharge 4.0+.

”Razer er jo skræddersyet til dem, som gerne vil have den højeste kvalitet inden for grafik, lys og power. Razer Phone 2 er for eksempel det eneste mobile device, som kommer med 120Hz Ultramotion Display, der sikrer, at gaming-oplevelsen bliver så virkelighedsnær som muligt. Og det er også den eneste telefon, hvor du kan se Netflix i Full HD. Så det er altså en powerfuld smartphone”, siger David Elsass.

Den nye telefon fra Razer kommer i sort aluminium med en glasbagside med LED-logo, hvor man selv kan vælge, hvilken farve logoet skal lyse op i.

Priseksempel:
Razer Phone 2 med 64GB kan købes hos 3 med et Fri Tale 20GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 199,-/md. i 30 mdr. for telefonen og 150,-/md. for abonnementet. Abonnementet kommer en med 6 måneders bindingsperiode. Mindsteprisen vil være på 6.970,- kr. inkl. oprettelse.

Kontantpris uden abonnement: 7.499,-

Telefonen kan fra i dag, den 11. oktober, klokken 10.00 købes i pre-sale på 3.dk, hos 3’s kundeservice samt i alle 3Butikker, når de åbner. Telefonen lanceres den 26. oktober, hvor den vil kunne købes direkte i 3Butikkerne. Her kan du se den nye telefon fra Razer: https://www.3.dk/mobiler-tablets/mobiler/razer-phone-2/

Find din nærmeste 3Butik her: https://www.3.dk/om3/find-butik/

Specifikationer:

MODEL RAZER PHONE 2
Processor Qualcomm® Snapdragon™ 845 (2.80 GHz)
RAM 8GB
Hukommelse 64GB
Simkort SIM + micro SD slot (up to 1TB)
Skærm 120Hz UltraMotion™ QHD Display med 5,7” (14,5cm)
Materiale Corning Gorilla Glass 5
Kamera bagpå – vidvinkel f/1.75 objektiv med 12 MP Sony IMX sensor og optisk billedstabilisering (OIS)
Kamera bagpå – Televinkel f/2.6 objektiv med 12 MP Sony IMX sensor
Video Op til 4K videooptagelse med stereolyd
Frontkamera f/2.0 objektiv med 8 MP
Lyd To fremadvendte stereohøjttalere og to forstærkere
Lyd – ledning Audio Adapter inkluderet med 24-bit DAC
Batteri 4,000 mAh Li-Po battery med Qualcomm QuickCharge 4.0+
Opladning Wireless Fast Charging
Trådløs 802.11 a/b/g/n/ac WiFi, Dual-band (MIMO), Antennae 2×2.
Bluetooth Bluetooth 5.0
NFC Ja
Logo RGB Illuminated Razer Chroma Logo
Android Version Android 8.1
Mål 158,5 x 78,99 x 8,5 mm

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »