Spm. om at indføre digital tinglysning i Grønland

🇩🇰Inuit Ataqatigiit har i justitsudspillet ”Et tryggere Grønland” fra 2017 anbefalet, at der indføres digital tinglysning i Grønland. Der findes i dag digital tinglysning i Danmark, mens det ikke er gældende i Grønland. At få det indført vil lette administrationen mærkbart ved huskøb i Grønland for borgerne og det er derfor ønskeligt, at lovgivning herom opdateres for Grønland. Er det et område, som Regeringen vil prioritere at få løftet og hvilke hindringer er der i dag for ikke at få opdateret lovgivning på området, så det følger dansk lovgivning?

GRU-Alm.del-Spørgsmål-6_-Udvalgsspørgsmål

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »