Meget af tidens ghettosnak handler om at rive boliger ned. Man skulle hellere bygge til

🇩🇰Det skriver Esben Trier Nielsen og Kristina Jordt Adsersen, begge arkitekter MAA hos LINK i et indlæg bragt i Politiken d. 17.10

Indlægget handler om at ’SIMPEL MATEMATIK’ peger på to veje til at ændre blandingsforholdet i et boligområde. Man kan enten fastholde det samlede antal mennesker, der bor i området, men skifte en del af beboerne ud, eller men man kan fortætte byggeriet og lade nye mennesker flytte til, så der samlet set vil bo flere end før.

Læs hele artiklen i den vedlagte PDF.

LINK arkitektur er blandt de førende tegnestuer i Skandinavien – både hvad angår projektantal, medarbejderantal og omsætning.

Med 15 kontorer i Danmark, Norge og Sverige har vi en stærk lokal forankring i hele Skandinavien. Samtidig har vi altid den nødvendige kapacitet og de specialkompetencer, der måtte være behov for i et givent projekt, også ifm. store og komplicerede opgaver. Vi kombinerer lokalkendskab med bredde og dybde.

Udover bygningsarkitektur har vi en bred kompetence inden for urbanisme, landskab, indretning, design og byplan samt BIM, energi og bæredygtighed. Og vi er til enhver tid parate til at give os i kast med både store og små projekter – fra storskala boligudvikling over komplicerede hospitalsbyggerier til bæredygtighedscertificerede skoler og indbydende konferencehoteller. Vi har en meget bred erfaring inden for alle disse projektområder, ligesom vi har en lang tradition inden for byplanlægning, kontorudvikling, idrætsfaciliteter, infrastrukturprojekter og industribyggeri.

Debatindlæg-Politiken-17.10.18

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »