Aftenens Fodbold Podcast: Der Klassiker med Arnela Muminovic & Nicolai Lisberg

⚽🇩🇰 🎧Mediano Bundesliga koncentrerer sig i dette afsnit udelukkende om Dortmund mod Bayern, Der Klassiker. Lørdag d. 10. november mødes til to tyskestorklubber i Der Klassiker nummer 119. Sidst vandt Bayern 6-0, men meget er sket siden. Dortmund og Favre er flyvende, hvorimod det går noget mere vaklende for Kovac og Bayern.

Mediano Bundesliga forsøger sammen med Bayern-fan og freelancer for DR Arnela Muminovic og Dortmund-fan Nicolai Lisberg fra bl.a. Tipsbladet og UEFA, der er med på en Skype-forbindelse, at danne sig et overblik over de to storklubber inden Der Klassiker. Hvem stor stærkest? Hvem har brug for lidt held?

Vært: Benjamin Leander
Teknik: Thomas Nørskov

OBS: Vi beklager den svingende kvalitet på skype-forbindelse.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...