Aftenens Podcast: Techgiganter og ytringsfrihed

podcast

🇩🇰🎧Hvad er ytringsfrihed i en tid hvor alle i princippet har mulighed for at sige og mene alt på sociale platforme, men så alligevel ikke helt får lov til det for techgiganterne? Hvilket ansvar har de digitale platforme for det indhold der ligger på dem? Hvad med racisme, sexisme, hate speech, trusler, vold og fake news? Har vi ikke alle en interesse i at der bliver lukket ned for det? Eller er det et brud på den vigtige ytringsfrihed? Christiane Vejlø har forfatterne til bogen “Dit opslag er blevet fjernet” kandidatstuderende i filosofi Anne Mette Lauritzen og ph.d., dr.phil., professor i semiotik Frederik Stjernfelt i studiet. Vært: Christiane Vejlø Gæst: Anne Mette Lauritzen

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »