UniStrøms helt egen Helena er i anledning af Operation Dagsværk blevet sendt mod de nordlige breddegrader, men noget viser sig at være helt galt. Kan Helena mon redde norden? 🇮🇸🇬🇱🍀

🇩🇰21-årige Helena fra UniStrøm har været i Nuuk

Helena studerer film og medievidenskab på Københavns Universitet, og er medlem af UniStrøm som er en lille produktion som frivilligt producerer korte sketchvideoer. Vi drømmer alle om en dag at kunne lave videoer på mere professionelt plan og øver os derfor. Unistrøm er lidt en legeplads hvor der er plads til man kan prøve projekter- intet er for dumt, og alle ideer bliver talt om.
Helena  har i den forbindelse besøgt Nuuk fordi hendes mor skulle op og arbejde der, og hun havde en fantastisk ferie der. Hjemmefra havde Helena så planlagt denne video. Folk grinte en smule af hende på gaden da de så hun plantede en plante i sneen, men det hører med til videobranchen, nogle gange skal der overskrides nogle grænser, det giver de bedste resultater, slutter hun

UniStrøm tager nordpå

UniStrøms helt egen Helena er i anledning af Operation Dagsværk blevet sendt mod de nordlige breddegrader, men noget viser sig at være helt galt. Kan Helena mon redde norden? 🇮🇸🇬🇱🍀#makegreenlandgreenagain

UniStrøm 发布于 2018 年 11 月 6 日 周二

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »