Samarbejde mellem faxe kondi og Grønlands idrætsforbund forlænget med yderligere 3 år

🇩🇰Royal Unibrew og Grønlands Idrætsforbund har indgået en ny 3-årig sponsor- og samarbejdsaftale.

De primære elementer i aftalen er uddelingen af de traditionsrige årlige Faxe Kondi legater, som tildeles Årets træner, Årets leder og Årets idrætsperson. Derudover fortsætter Faxe Kondi Puljen, som får tilført flere penge i den nye aftale. Faxe Kondi Puljen åbner mulighed for klubberne til at ansøge om penge til indkøb af klub- og sportstøj 3 gange årligt via Grønlands Idrætsforbund.

Formanden for Grønlands Idrætsforbund, Nuka Kleeman udtaler, ”Vi er rigtigt glade for aftalen, fordi den giver flere penge direkte til klubberne. Faxe Kondi Puljen er en fantastisk mulighed for alle klubberne til at få sponsoreret sportstøj.”

Også Jørgen-Anker Ipsen fra Royal Unibrew er glad for den nye aftale og udtaler, ”Aftalen med Grønlands Idrætsforbund er den længstvarende sponsoraftale i Royal Unibrews historie og vi er meget stolte af, fortsat at kunne støtte sporten og breddeidrætten i Grønland.” Nuka supplerer: ”Det er også GIF´s længste sponsoraftale, så det er en glæde at kunne videreføre aftalen i tre år mere.”

Aftalen mellem Faxe Kondi og GIF løber i 2019, 2020 og 2021.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »