🎄🎅🏽 Nyslået Lottovinder: Jeg ville ønske min mor havde oplevet dette

🇩🇰En mand i 50’erne fra Københavns blev onsdag i sidste uge den heldige vinder af to millioner kroner i Joker-trækningen. Manden spiller via Plus- abonnement og holder slet ikke øje med trækninger og tal. Derfor blev han først gjort bekendt med sin millionær-status torsdagen efter, da han blev ringet op af Danske Spils Kundecenter.

– Jeg troede selvfølgelig, at der var nogen der lavede fis med mig. Men kvinden jeg talte med i kundecenteret sagde, at jeg skulle logge mig ind pĂĽ min profil og se, at det var rigtigt. SĂĽ jeg sad der pĂĽ kontoret helt forvirret og sneg mig ind pĂĽ min profil. Jeg er vant til at se pĂĽ store tal i forbindelse med mit arbejde, men absolut ikke pĂĽ min private konto. SĂĽ det var helt overvĂŚldende at se. Det er jo helt vildt. Jeg har stadig ikke helt forstĂĽet det, siger han da Danske Spil fanger ham pĂĽ telefonen.

Manden fortĂŚller, at bĂĽde hans kone og ham selv er meget pragmatiske og nede pĂĽ jorden. De har endnu ikke fejret gevinsten med familien, men det er der en hel speciel grund til.

– Min mor, der døde for nogle ĂĽr siden, havde fødselsdag i lørdags. SĂĽ vi var sammen med min far for at mindes hende. Det ville vi ikke tage fokus fra, bare fordi vi havde vundet penge. Jeg er selvfølgelig ked af, at hun ikke er her, sĂĽ hun kan opleve dette. Hun ville have vĂŚret glad pĂĽ vores vegne.

Far skal pĂĽ Kong Hans

Vinderen vil nu indfri et løfte, som han faktisk havde lovet moderen i sin tid, men som de desvÌrre ikke nüede.

-Jeg lovede hende, at hun skulle med ud at spise frokost pĂĽ restaurant Kong Hans. SĂĽ nu skal jeg have min far med. Hvis det ikke skulle vĂŚre nu, sĂĽ ved jeg ikke hvad, lyder det.

Udover det vil parret med gevinsten gerne hjælpe deres to voksne børn med et tilskud til en bolig i København, så de har mulighed for at blive i nærheden og ikke skal flytte langt væk med henblik på hvor høje boligpriserne i hovedstaden er blevet. Parret overvejer også at tage imod tilbuddet fra Danske Spil om et besøg fra deres gratis – og uafhængige millionærrådgivere. Det får man tilbudt som vinder af en gevinst på over halvanden million kroner.

-Jeg tĂŚnker, at de har talt med mange millionĂŚrer gennem tiden og i det hele taget har en anden tilgang end en bankmand for eksempel har, lyder det.

Parret har også en drøm om at rejse til Japan – og overvejer nu også at holde en kærlighedsfest til foråret i anledning af deres sølvbryllup.

– Vi havde faktisk overvejet bare at tage vĂŚk en forlĂŚnget weekend bare min kone og jeg. Men nu tĂŚnker jeg, at vi skal holde en fest for familien.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

IndlĂŚser ... IndlĂŚser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal vÌre selvstÌndig?

View Results

IndlĂŚser ... IndlĂŚser ...