🎄🎅🏽 Nyslået Lottovinder: Jeg ville ønske min mor havde oplevet dette

🇩🇰En mand i 50’erne fra Københavns blev onsdag i sidste uge den heldige vinder af to millioner kroner i Joker-trækningen. Manden spiller via Plus- abonnement og holder slet ikke øje med trækninger og tal. Derfor blev han først gjort bekendt med sin millionær-status torsdagen efter, da han blev ringet op af Danske Spils Kundecenter.

– Jeg troede selvfølgelig, at der var nogen der lavede fis med mig. Men kvinden jeg talte med i kundecenteret sagde, at jeg skulle logge mig ind på min profil og se, at det var rigtigt. Så jeg sad der på kontoret helt forvirret og sneg mig ind på min profil. Jeg er vant til at se på store tal i forbindelse med mit arbejde, men absolut ikke på min private konto. Så det var helt overvældende at se. Det er jo helt vildt. Jeg har stadig ikke helt forstået det, siger han da Danske Spil fanger ham på telefonen.

Manden fortæller, at både hans kone og ham selv er meget pragmatiske og nede på jorden. De har endnu ikke fejret gevinsten med familien, men det er der en hel speciel grund til.

– Min mor, der døde for nogle år siden, havde fødselsdag i lørdags. Så vi var sammen med min far for at mindes hende. Det ville vi ikke tage fokus fra, bare fordi vi havde vundet penge. Jeg er selvfølgelig ked af, at hun ikke er her, så hun kan opleve dette. Hun ville have været glad på vores vegne.

Far skal på Kong Hans

Vinderen vil nu indfri et løfte, som han faktisk havde lovet moderen i sin tid, men som de desværre ikke nåede.

-Jeg lovede hende, at hun skulle med ud at spise frokost på restaurant Kong Hans. Så nu skal jeg have min far med. Hvis det ikke skulle være nu, så ved jeg ikke hvad, lyder det.

Udover det vil parret med gevinsten gerne hjælpe deres to voksne børn med et tilskud til en bolig i København, så de har mulighed for at blive i nærheden og ikke skal flytte langt væk med henblik på hvor høje boligpriserne i hovedstaden er blevet. Parret overvejer også at tage imod tilbuddet fra Danske Spil om et besøg fra deres gratis – og uafhængige millionærrådgivere. Det får man tilbudt som vinder af en gevinst på over halvanden million kroner.

-Jeg tænker, at de har talt med mange millionærer gennem tiden og i det hele taget har en anden tilgang end en bankmand for eksempel har, lyder det.

Parret har også en drøm om at rejse til Japan – og overvejer nu også at holde en kærlighedsfest til foråret i anledning af deres sølvbryllup.

– Vi havde faktisk overvejet bare at tage væk en forlænget weekend bare min kone og jeg. Men nu tænker jeg, at vi skal holde en fest for familien.

 

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »