🎄🎅🏽Aftenens Podcast: Uffe Elbæk dropper juletræ og gaver

🇩🇰🎧Lørdag udkom den nye ghettoliste, og dermed bliver skæbnen for 15 boligområder – og næsten 50.000 beboere – afgjort. Boligområderne skal inden for de næste 12 år nedbringe andelen af almene familieboliger til maksimum 40 procent.

I weekenden var lederne fra verdens 20 største økonomier samlet i Buenos Aires i Argentina til det årlige G20-møde. Her distancerede alle statslederne – pånær russiske Vladimir Putin – sig fra Saudi-Arabien. Det fortæller Kristian Mouritzen, sikkerhedspolitisk korrespondent for Berlingske.

Kriminelle udlændinge på tålt ophold skal fremover flyttes fra Udrejsecenteret Kærshovedgaard ved Ikast til den øde ø Lindholm i Stege Bugt. Vi taler med Martin Henriksen, udlændingeordfører for Dansk Folkeparti.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - Ønsker du at Grønland skal være selvstændig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...
Translate »