ūüéĄūüéÖūüŹĹAftenens Podcast: Uffe Elb√¶k dropper juletr√¶ og gaver

ūüá©ūüáįūüéßL√łrdag udkom den nye ghettoliste, og dermed bliver sk√¶bnen for 15 boligomr√•der – og n√¶sten 50.000 beboere – afgjort. Boligomr√•derne skal inden for de n√¶ste 12 √•r nedbringe andelen af almene familieboliger til maksimum 40 procent.

I weekenden var lederne fra verdens 20 st√łrste √łkonomier samlet i Buenos Aires i Argentina til det √•rlige G20-m√łde. Her distancerede alle statslederne – p√•n√¶r russiske Vladimir Putin – sig fra Saudi-Arabien. Det fort√¶ller Kristian Mouritzen, sikkerhedspolitisk korrespondent for Berlingske.

Kriminelle udl√¶ndinge p√• t√•lt ophold skal fremover flyttes fra Udrejsecenteret K√¶rshovedgaard ved Ikast til den √łde √ł Lindholm i Stege Bugt. Vi taler med Martin Henriksen, udl√¶ndingeordf√łrer for Dansk Folkeparti.

Hvad mener du om Lufthavnene? Du har op til 6 svarmuligheder

View Results

Indl√¶ser ... Indl√¶ser ...

Kalaallit Nunaat namminersornissaa kissaatigaajuk? - √ėnsker du at Gr√łnland skal v√¶re selvst√¶ndig?

View Results

Indl√¶ser ... Indl√¶ser ...